上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月20日之鐵倉木頭妹!

收藏  |  訂閱
213  8.8k

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-22 01:25 發表 查看引用來源
團長......我條女都唔係好得好多......佢同我傾計多個做....
又講人生哲理,又講曾經蒼海.....
唉....最慘係對野大.....但係好林吓......真係咩性趣都無晒....
佢仲懶投入咁一路做一路叫我老公....當當jj都 ...
真係辛苦晒喎哲兄:smile_44:

回覆 28# 的帖子

係我做水魚呀~
呢 d 水魚, 唔做好過做啦~

不過算啦... 當佢係 frd, 真係出黎食飯當有女陪 lor

不過, 其實去倉過夜, 一般係做 2q 定 3q ka?~

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-22 01:25 發表 查看引用來源
團長......我條女都唔係好得好多......佢同我傾計多個做....
又講人生哲理,又講曾經蒼海.....
唉....最慘係對野大.....但係好林吓......真係咩性趣都無晒....
佢仲懶投入咁一路做一路叫我老公....當當jj都 ...
真係辛苦晒喎哲兄:smile_27:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-22 01:39 AM 發表

真係辛苦晒喎哲兄:smile_44:
d人生哲理係條女同我講....我只係聽.....

引用:
原帖由 水中月9394 於 2008-12-22 01:34 發表 查看引用來源
沒法啦~ 比個衰女捉住, 做左水魚一日... 返到 hk 買電腦, 宜家重裝緊機....
師兄識裝機咁勁....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-22 01:42 AM 發表 查看引用來源

師兄識裝機咁勁....
冇計.... 搵人砌的話要收多 200, 又要比錢買機箱

now 用返舊箱 + 自己砌, 可以平成 400 蚊

留返 400 蚊, 可以北上食 2 次快餐啦

另外, 講開去倉過夜比 TIPS, 其實, 係唔係
1. 唔會比
2. 比少少佢坐車
3. 有公價?

上次我跟阿公團... 我.... 我.... 我比左 100 蚊 tips 呀...
(不過做左 3 次...)

引用:
原帖由 水中月9394 於 2008-12-22 01:47 發表 查看引用來源

冇計.... 搵人砌的話要收多 200, 又要比錢買機箱

now 用返舊箱 + 自己砌, 可以平成 400 蚊

留返 400 蚊, 可以北上食 2 次快餐啦

另外, 講開去倉過夜比 TIPS, 其實, 係唔係
1. 唔會比
2. 比少 ...
俾係人情...唔俾係道理...

條女service 好...樂意打賞...

service no good... 打柒佢啦...小費...得閒小佢...

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-22 01:33 發表 查看引用來源
原來團長條女咁新,唔怪得之佢成晚都呆下呆下咁啦~~~!!!
真係以為拋個身出來就揾到錢..:smile_13:

好似幾好玩喎,ching,24號有d 興趣喎

原來今期咁多怪囡出現, 又有木頭囡, 又有哲學囡!!!!!!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆