上一頁下一頁
發新話題

小弟一問

收藏  |  訂閱
61  1.7k

是否普通的醫生就得啦,還是一定要去醫院???

普通科醫生得㗎啦!:smile_46:

引用:
原帖由 fifavin 於 2008-12-15 16:40 發表 查看引用來源

c hing 請問去睇醫生時要點講,我真係唔識要點講
咪直接講黎驗血 . ............

引用:
原帖由 garfun64 於 2008-12-15 16:44 發表 查看引用來源

好簡單姐,你咪話你係大陸同桑拿妹打真軍,

現在驚領嘢囉,:')

佢係醫生唔會笑你㗎!  
無錯. 佢既專業操受係唔容許佢當面笑你既. 至多都係等你走左先上黎呢度出 post 既啫
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fifavin 於 2008-12-15 11:01 發表 查看引用來源
各位c hing,

小弟早前去sn尋歡時,因一時貪玩的戲言(因為之前同佢玩得好開心)。囡囡有做body時,用小妹擦我的小弟弟,她常說好爽好爽,我回應:你再這樣我便插入去。怎料囡囡聽了後便自己動手,我 ...
講真 . ching , 如果過左 3 個星期可以上網 seach 一下有關 test aids 佢地一個鐘就知你有無事

仆街啦你, 買定棺材啦!! 呢期好多愛滋雞出嚟揾食, 深圳歡埸界已經傳出有港人感染左愛滋~~~

引用:
原帖由 原諒我翻生 於 2008-12-15 16:57 發表 查看引用來源
仆街啦你, 買定棺材啦!! 呢期好多愛滋雞出嚟揾食, 深圳歡埸界已經傳出有港人感染左愛滋~~~   
ching , 你..................算吧啦.
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 原諒我翻生 於 2008-12-15 04:57 PM 發表 查看引用來源
講得好!

你真係仆街啦!

愛滋雞!:')

買定山地啦!

女女幾多歲呀>>?

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-15 16:55 發表 查看引用來源

講真 . ching , 如果過左 3 個星期可以上網 seach 一下有關 test aids 佢地一個鐘就知你有無事
謝謝c ching,我以後會好小心的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆