女友係外國既酒吧睇過sex party 我都未睇過悿~~~

收藏  |  訂閱
39  9.9k

玩完 ~~
但同你講就話"睇"姐:smile_41: :smile_41:

回覆 31# 的帖子

even 玩過我都無所謂~~唔係唔係愛佢~~而家係我心中性係一種享受!!每個人對性都有唔同既guild line!我既 底線係€唔吸毒,唔傷害人身體唔係犯法就咩都可以去試去接受!!有人話group sex 無feel 我諗都唔會既~~如果真係無!!都唔會咁多人攪啦(唔好係香港比較~香港比較保守~))~~

引用:
原帖由 ahlimemx 於 2008-12-15 00:47 發表 查看引用來源
大陸同澳門有都唔奇~~香港我相信一定無囉
Don't Mix Up With China And Macau:smile_39: Definitely Not The Same Thing.
In A Foreign Country,Sex Parties Is A Swingers' Place,A Nudist Spa Where People Go To Have Group Sex,Some Parties Are Especially For Couples Too.
Everyone Is Cool And They're All Our Age Like 18-2x,I Didnt"Join" But It's Fun To Watch.
Btw,Im Damn Sure HK Have This Kind Of Thing But You Don't Know It.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-15 02:38 發表 查看引用來源

99%係house party,未至99%係有錢佬搞既,係專業人仕同生意夥伴多囉
有咩大分別:smile_45:

引用:
原帖由 芒恩 於 2008-12-15 03:13 發表 查看引用來源
去得點會冇做呀
仲要對住d大腸仔喎:smile_34:
Im Playful But Not Loose,I Wouldn't Say No To Being A Voyeur,It's True.

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-16 09:16 發表 查看引用來源

自己未見識過又或知道渠道 ~ 並不代表冇架 bor
Agree,Haha:smile_40:
當去Night Club咩:smile_27:

I am in the US but have no idea whereabouts these swingers' parties are. I guess you can't just walk in and join them.

引用:
原帖由 ahlimemx 於 2008-12-12 08:53 AM 發表 查看引用來源
女友係外國既酒吧睇過sex party 我都未睇過悿~~~
佢話好激~~勁過四仔好多倍~~
o的男女都會叫佢一齊玩~~但唔會強逼佢同埋都好有禮貌~但係最少要咀一野先會行開..嘻嘻哈哈!!
香港真係無咩呢o的地方~~
香港點會有呢啲嘢吖,你都係去外國體驗吓啦.......................

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2008-12-21 15:43 發表 查看引用來源

香港點會有呢啲嘢吖,你都係去外國體驗吓啦.......................
You Don't Know About It Doesnt Mean NO.:smile_45:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-15 02:38 AM 發表 查看引用來源

99%係house party,未至99%係有錢佬搞既,係專業人仕同生意夥伴多囉
咁有冇大眾化d既sex party...:smile_13:

前往最後回覆