上一頁下一頁
發新話題

電腦展幫親左白滑真大波建和閣gigi

收藏  |  訂閱
56  16.1k

Thank for sharing 有冇相:smile_45:

引用:
原帖由 ..磨爛席.. 於 2008-12-11 09:41 AM 發表 查看引用來源
另外又有位師兄試完報告:

睇過某台個別c兄報告後走去試建和閣gigi, 開門身型對板可惜只係普通中女北姑一名而已, 問好價後入閘, 深水埗區收費略嫌貴dup+全套450, 不過情慾高漲放膽一試, 試後始知完全貨不對 ...
都唔知邊個真:smile_41:

我就會當趣文睇完就算,:smile_30:

出得起五、六佰蚊,:smile_34:

我寧願上深圳好過!:smile_47:

引用:
原帖由 ..磨爛席.. 於 2008-12-11 09:41 AM 發表 查看引用來源

睇過某台個別c兄報告後走去試建和閣gigi, 開門身型對板可惜只係普通中女北姑一名而已, 問好價後入閘, 深水埗區收費略嫌貴dup+全套450, 不過情慾高漲放膽一試, 試後始知完全貨不對 ...
嘩.....................究竟邊個吹水呢???????????

引用:
原帖由 吹咩2008 於 2008-12-13 08:33 PM 發表 查看引用來源

嘩.....................究竟邊個吹水呢???????????
靜係睇報告有句咁野
我信賴野果份報告多d
況且尼個雞台一向作風流報告寫手多人所共知
"ps.100%真人真事,香港141特別行政區100%擔保!"

引用:

本人就是那位於某台出報告人,早日見有人亂吹,巳出回覆如下

QUOTE:
原帖由 tvro-1 於 2008-12-13 22:59 發表
http://www.saunaguidexx.com/forum/哩度有ching話不足鍾(35分鐘)

大哥呢個網都開唔到乜野35分鐘先,如果係ml做35分鐘唔怪得人播,有本事食埋一打偉哥咪做耐D,出得呢玩都知規規矩啦,如果係骨鐘,全世界都係45分鐘計數,ml到頂計30分鐘,Dup加ml應該係45-75分鐘之間。
如果係上星期六GiGi忙到傻左,跟本無可能做骨鐘,小寶我想上去出火都約唔到,本來冧住約佢星期日啦,點知gig突然iM假,咁就無得反啅添,(咁唔食佢咪食過第二件啦,可以留意即將出版西灣河23歲卜卜脆既報告),呢幾日上去既係替工,未試過唔敢包呀師兄。

引用:
原帖由 bkv2046 於 2008-12-10 07:48 PM 發表 查看引用來源
這一獲幾多錢得架?
dup+ml$450係玩左75分鐘

果日落電腦展都洗晒袋:smile_13:

我真人試過, 請信好的那份報告. 不過本人不是有錢人, 不能常常找她. dup 完後, 她會先引引你先開波, 個mood好d. dup 之前可以待浴.

Thanks for report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆