上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:56 AM 發表 查看引用來源
24#嘩..我冇身經百戰呀:smile_27:
處多數睇咸片都會怕蜃摭下眼架啦..有幾出奇丫...:smile_42:
我就覺得好好笑..都冇劇情既...悶到死~
咁你要咩劇情先睇得投入呀 :smile_41:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 03:56 AM 發表 查看引用來源
24#嘩..我冇身經百戰呀:smile_27:
處多數睇咸片都會怕蜃摭下眼架啦..有幾出奇丫...:smile_42:
我就覺得好好笑..都冇劇情既...悶到死~
西片有劇情:smile_46:

2萬1買個處????:smile_34: 邊個咁kai呀???:smile_27:

28#初戀難忘..初次心痛:')
:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:03 AM 發表 查看引用來源
2萬1買個處????:smile_34: 邊個咁kai呀???:smile_27:

28#初戀難忘..初次心痛:')
:smile_30:
哈哈 真係痛到入心哈哈

岩岩睇左套聽聞係08年既金瓶x...呢d咪叫有劇情囉..笑死我:smile_30:
:smile_30: 笑到收唔到聲...不過略嫌床上戲太多...d聲.............:smile_27: 好震撼~
:smile_44: 我都唔敢開咁大聲.......

咁港產咸片岩你勒
上年睇果套好舊既不扣紐的女孩都笑死我:smile_30:

搵唔番果個2萬1買處post:smile_42:

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 01:30 AM 發表 查看引用來源
本人第一次係一個ex教我點樣幫一個女仔潮吹既~~~果時同佢行左冇耐大家都想攪野咁好自然就返我屋企家啦 ~~點知行行下佢話要買毛巾.

咁我同佢講我屋企有啦 ~之後佢話要好大條果D ,咁好啦佢要買係咪去買羅. 點知佢真 ...
講得好傳神...................好掂呀你

:smile_34: 有機會出番個第一次報告先~

引用:
原帖由 陳世間 於 2008-12-9 04:16 AM 發表 查看引用來源

講得好傳神...................好掂呀你
唔好咁講 當大家真係做既時候個個都傳神家啦

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:18 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 有機會出番個第一次報告先~
期待
最好年尾之前出:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆