同BF的性生活出現問題

收藏  |  訂閱
38  2.0k

引用:
原帖由 sweet_pinky 於 2008-12-12 11:49 AM 發表 查看引用來源
琴日再做了
終於順利了
good job

我都試過做極都出唔到,但仍然係硬的.原因係隔住個套.除左個套,幾分鐘就射啦.
男人同妓女做出得到係因為新鮮感.你都話你跟你男友頭幾次無問題啦.之後咪又係唔得.

引用:
原帖由 rickcss 於 2008-12-16 08:16 AM 發表 查看引用來源
我都試過做極都出唔到,但仍然係硬的.原因係隔住個套.除左個套,幾分鐘就射啦.
男人同妓女做出得到係因為新鮮感.你都話你跟你男友頭幾次無問題啦.之後咪又係唔得.
你係咪用咗持久個隻呀

引用:
原帖由 rickcss 於 2008-12-16 08:16 AM 發表 查看引用來源
其實太長時間都唔係咁好:smile_13:

引用:
THX...可能真係關個套事啦
佢成日都話隔住個套無咩FEEL咁

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-16 09:12 AM 發表 查看引用來源

你係咪用咗持久個隻呀
HAHA~唔係呀
我地用活色生香的某一隻:smile_13:

sweet pinky可唔可以加你MSN傾下啊?

引用:
原帖由 sweet_pinky 於 2008-12-16 10:27 AM 發表 查看引用來源

HAHA~唔係呀
我地用活色生香的某一隻:smile_13:
試下超簿:smile_38: :smile_38:

回覆 29# 的帖子

1) 避孕膜其實係一塊塊正方形, 大約係3cm x 3cm, 好薄嘅一塊膜, 好易用: -
(用途) --- 殺死精子
(用法) --- 喺做之前, 將避孕膜放入女方下體入面, 待它溶化後(大約5-7分鐘), 即可

2) (唔知你係咪喺度比藉口佢或者自己) 你話佢成日掛住打機, 連同你攪嘢都出現問題, 咁咪第日如果佢打完機, 想同你做嘅時候, 唔好比佢囉.....哈哈..

前往最後回覆