上一頁下一頁
發新話題

第一次咁灰

收藏  |  訂閱
277  14.4k

係呀,不過其實都唔知係唔係真,見佢好大力架,如果真係呾攪,條女一定痛死
引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-6 01:11 AM 發表 查看引用來源

教潮吹之手??

我真係要d anti-stress activities...
加上兩個禮拜無造... 好想要...

回覆 30# 的帖子

見你甘辛苦, 我勁想幫你減壓~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 s/partner 於 2008-12-6 01:14 AM 發表 查看引用來源
係呀,不過其實都唔知係唔係真,見佢好大力架,如果真係呾攪,條女一定痛死
我有個partner話個秘技係要flip your fingers and push them in really hard
唔止係咪真, 不過我真係即刻潮吹左:smile_40:
引用:
原帖由 nanomanman 於 2008-12-6 01:15 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=182694555&ptid=8653466][/url]
見你甘辛苦, 我勁想幫你減壓~~~~~:smile_40:
多謝你一番好意, 心領

有冇圖教?????我都想試下就咁一掂就吹...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-12-6 01:19 AM 發表 查看引用來源
有冇圖教?????我都想試下就咁一掂就吹...
practice makes perfect:smile_35:
可能要實習

回覆 33# 的帖子

哈哈, 都知你吾要我~~~

引用:
原帖由 nanomanman 於 2008-12-6 01:20 AM 發表 查看引用來源
哈哈, 都知你吾要我~~~
咁你同我吹水咪anti-stress activity囉!
傻瓜!

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-6 01:20 AM 發表 查看引用來源

practice makes perfect:smile_35:
可能要實習
你比我實習下...........:smile_30:

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-6 12:33 AM 發表 查看引用來源
有時會掛住S1, 呢排灰ge野唔止S1ge事, 仲有Z.

其實都幾耐之前, 咁有一次同個唔係好熟ge fd(Z)食飯, 都幾好傾ga.
Z大我10年, 矮我少少, 樣一般, 但把聲幾好聽, 所以我開頭都覺得試得過. 響度出得post就梗係唔掂啦 ...
ha ha, 真係灰爆wow, 咁你個晚同佢做你有冇叫出黎呀:smile_40:

回覆 37# 的帖子

HAHA~~~~其實我都係擝人同我吹下水~~~~
你仲未訓啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆