上一頁下一頁
發新話題

前晚獻出我ge 第一次..

收藏  |  訂閱
87  11.7k

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2008-12-3 09:05 AM 發表

醒目女 唔戴套唔好比佢插呀!
      雖然機會未必好大 但係唔好搏呀!
      做女仔要自己識保護自己
Thx!!
我十萬個驚有左lor

引用:
原帖由 niki0327 於 2008-12-3 10:03 AM 發表
20歲先第1次?:smile_42: :smile_42: :smile_39: :smile_45:
我驚丫ma.....:smile_30:

想問下點解佢插到好最入果陣會攪到妳喊?
好痛?

引用:
原帖由 楊X成 於 2008-12-3 10:54 AM 發表
我第一次都冇血
其實係咪好多人第一次都無血架呢?

之後都唔會再有?

引用:
原帖由 你好^_^ 於 2008-12-3 10:58 AM 發表
唔一定有血的, 又或者有少少血 (好少好少), 你目己唔知, 如果當時你用紙巾沬一沬你男友果度, 可能會見到少少血跡

ps: 下次記得帶套, 以免有bb就煩了=.="
佢有戴套呀~
o個陣無睇個套有無血wo~~ 熄晒燈黑媽媽

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-12-3 11:45 AM 發表
想問下點解佢插到好最入果陣會攪到妳喊?
好痛?
係呀!!! 我真係覺得真係好X痛!!!!!
其實大家第一次痛唔痛架?

引用:
原帖由 gloria_520 於 2008-12-2 09:56 PM 發表

梗係有啦!!
我好驚有BB 架!!!
之前o個晚佢戴左套, 乜都ready,
但係就係因為我太驚戴套都會有BB 所以先無做
後來佢同我解釋一大堆, 話有左BB 佢會負責.. etc  
我先放心同佢做....
系唔系真系佢負責呀...
唔好口爽爽呀=3=''

唔知我既第一次何時冇呢XD哈哈

希望你 bf 真係真心對妳, 祝妳好運.  

引用:
原帖由 teruck 於 2008-12-2 09:47 PM 發表 查看引用來源
處女唔一定會有血ga
好多人都係噤
有血都未必好,有個男仔fd講佢第一次係同個處女既,女係上面
做做下個男仔一肚血~!原來係條女既......個男仔又怕見血..... 佢話以後怕左同果個女仔咩咩
兩個都係第一次己經識坐蓮, 幾好丫:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆