上一頁下一頁
發新話題

大陸q女當香港人係提款機

收藏  |  訂閱
119  11.9k

咪係, 又要有收鑊, 又唔想付出

引用:
原帖由 mdcom 於 2008-12-2 17:29 發表 查看引用來源
話說幾個月前開始用qq,有個重慶Q女加我,今年30幾,但身材超好,係Q傾左兩個月,就過來中山探朋友,跟著又話去東莞做野,做左唔夠幾日又話頂唔順要走....之後我梗係叫佢過來深圳玩一日喇順便睇下有無著落喇,跟著佢 ...
說話又唔係咁講啦. 你都扑左人兩野啦. 唔洗錢呀. 你估你真係劉華上身呀. 人地開你二千你無咪話比人知囉. 唔通佢真係搶你既咩. 男人大丈夫出黎玩玩到好似你咁重認屎認屁. 正式又煨閪又要威. 重要話連租房 d deposit 都要拎返. 你無野呀. 唔怪之得而家上面 d 人咁睇唔起我地 d 香港人啦. 咁大個人唔係真係諗住佢同你肉體既交歡係建築係感情上呀. 一向都係留精不留情數目要分明架啦. 你呢 d 正式唔係風流係下下流 . 你唔好再同人講 tim 呀

睇你認為值唔值啦ching

1000蚊就玩得過既,超過1K仲貴過溝條女,無意思喔

影衰晒香港人.

引用:
原帖由 mdcom 於 2008-12-2 05:29 PM 發表 查看引用來源
話說幾個月前開始用qq,有個重慶Q女加我,今年30幾,但身材超好,係Q傾左兩個月,就過來中山探朋友,跟著又話去東莞做野,做左唔夠幾日又話頂唔順要走....之後我梗係叫佢過來深圳玩一日喇順便睇下有無著落喇,跟著佢 ...
簡直影衰晒香港人.:smile_22:

人地落黎都唔止2k 喇, 影衰哂:smile_45:

虧你仲話自己係香港人, 執o左條女兩劑都可以唔俾錢, 仲要連按金都唔俾人, 你同叫雞唔俾錢d仆街有咩分別? 你覺得貴咪還價囉, 話你都唔係搵好多錢, 俾一千幾百都在所難免啦, 大家好黎好去, 仲要開個新account去講, 夠膽做唔夠膽認 , 一睇就知係縮頭龜!

引用:
原帖由 vrtemjinxx 於 2008-12-3 12:47 PM 發表
虧你仲話自己係香港人, 執o左條女兩劑都可以唔俾錢, 仲要連按金都唔俾人, 你同叫雞唔俾錢d仆街有咩分別? 你覺得貴咪還價囉, 話你都唔係搵好多錢, 俾一千幾百都在所難免啦, 大家好黎好去, 仲要開個新account去講, 夠膽 ...
師兄雖則猛火D 不過都幾中point哦

引用:
原帖由 菜烏 於 2008-12-2 11:57 PM 發表 查看引用來源
唔比錢仲耍九人
還價一千即成
香港人
我地仲可以掛香港人個牌頭揾食咩

:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唉~~買衫好正常者..... 果一千几百算啦.....問題系你E家食左人地麻....如果你想有下次米比咯....... FOC米吾好比算不过有D狗者.....:smile_42: :smile_42: 不过我关心ge系有无相睇呢~~:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆