上一頁下一頁
發新話題

cup手波定巨咪咪?

收藏  |  訂閱
188  4.2k

引用:
原帖由 carreras 於 2008-12-1 08:05 PM 發表 查看引用來源

好老實講, 真係一d都唔差...
記住一樣野, 人比人比死人, 自己覺得夠就ok...

唔好以為大波好著數, 你突然間有d/e cup你就會知你有兩包米係心口有幾重

(點解同ee呀呀講既差唔多?? 我reply你之前冇睇佢rep ...
哈哈.咁又係.會變駝背:smile_40:

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈.咁又係.會變駝背:smile_40:
夠用就得啦, ok?

引用:
原帖由 carreras 於 2008-12-1 10:10 PM 發表

啋! 我鍾意女人咋
令你有所誤會添...我都剩係鍾意女人架咋:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-12-1 08:11 PM 發表 查看引用來源

令你有所誤會添...我都剩係鍾意女人架咋:smile_30::smile_30::smile_30:
即係大家睇法一樣囉

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-12-1 08:05 PM 發表 查看引用來源

咁試下按摩下個胸啦:smile_13:
你瘦既身形襯番個b cup既胸,都已經好吸引架喇
講起按摩.有樣野真係令我好費解:smile_45:
早排我有係沖涼個時按摩.
本身對波係結實.彈手個種feel.
但沖涼按摩既情況持續左一排.胸就無乜點大.反而變林左:smile_27::smile_30:

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-1 08:06 PM 發表 查看引用來源
我都係揀前者~~~

肥妹仔唔好咩

引用:
原帖由 carreras 於 2008-12-1 10:12 PM 發表

即係大家睇法一樣囉
無錯:smile_30:
我下次會小心d我既用詞架喇:smile_30:

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:09 PM 發表 查看引用來源

我都係-_-而家好左少少架喇.有肥左d.
我20歲樓下
我由細到大都咁鬼瘦.無d肉:smile_45:
我都係under 20...
我早產bb...未肥過...努力增肥中

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:09 PM 發表 查看引用來源

我都係-_-而家好左少少架喇.有肥左d.
我20歲樓下
我由細到大都咁鬼瘦.無d肉:smile_45:
你仲細wo, 應該未發哂育既

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-1 08:07 PM 發表 查看引用來源

我地真係算唔錯架啦..
我地咁瘦...b cup咪執到囉....a cup就死啦...
最緊要身型比例靚同好...以我地咁既身型...如果c cup就carry得唔好啦
咁又係.有時真係覺得執到.
同埋大胸有時著緊身衫會唔好睇~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆