上一頁下一頁
發新話題

新場試玩 - CP"花刀"K場包膠 (全)

收藏  |  訂閱
110  13.5k

多謝師兄分享!!!

引用:
原帖由 kentlee369 於 2008-11-30 06:28 PM 發表 查看引用來源
酒店房 200蚊  :smile_14: :smile_14:

不是170嗎?
可能我記錯, 我淨係記得近200蚊, sorry.:smile_13:

引用:
原帖由 earth008 於 2008-11-30 06:18 PM 發表 查看引用來源
新場一般亂同煩,試業無大折扣米鬼去先,有無裝修味?
咁又冇咩裝修味, 不過好似未完全整好咁

引用:
原帖由 Giggs 於 2008-11-30 08:59 PM 發表 查看引用來源

最後幾多人消費幾多??

有冇DJ???

我飲得都幾多, 一個人約500計埋DJ錢.
DJ   200 蚊

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2008-11-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
近排同朋友去試新開不久的K場名叫"花刀", 酒店叫"預遜"酒店, 都係同音字, 自己諗啦:smile_30:
唔好講咁多, 立即包膠當日情況.

1) 當日同朋友約5點到CP火車站, 由火車站行去酒店, 大約行10-15分鐘, 酒店在一出火 ...
哈哈~~你幾時去嫁???:smile_30:
我岩岩返ja~~
你係幾號房啊???:smile_38: C兄~~
我沈晚係888房啊~~

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2008-11-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
近排同朋友去試新開不久的K場名叫"花刀", 酒店叫"預遜"酒店, 都係同音字, 自己諗啦:smile_30:
唔好講咁多, 立即包膠當日情況.

7) 約近11點返房都係做例行工事啦, 唔多講, 不過條女冇吹又唔主動, 算, 過夜派彩走人.
今時今日搵到主動型 k 女真係好難

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-30 06:28 PM 發表 查看引用來源

常平越來越多大場 , K 女倉女都好難分 , 有 K 女等錢使會下午落倉炒散 , 有大場唔夠女會 CALL 大倉倉主掃倉女上 K 充數 , 有時連骨女都要落 K 客串 , 依家常平搵女真係撞手神 !
骨女扮 k 女好呀, 返房有 service!

引用:
原帖由 victorli1208 於 2008-11-30 11:50 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~你幾時去嫁???:smile_30:
我岩岩返ja~~
你係幾號房啊???:smile_38: C兄~~
我沈晚係888房啊~~
師兄你唔係昨晚座旅遊巴去果個旅行團下嘩

多謝ching報料:smile_30:

thx for hard working

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆