上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.5k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-11-30 12:39 AM 發表 查看引用來源
放心..陪到你瞓~
ha~:smile_46: 係真先好講啊~ :smile_30:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 00:45 發表 查看引用來源

ha~:smile_30: ha~:smile_30:
大黑熊自己都識得講係no.3啦~ 仲想小天使獎勵你~:smile_19:
好啦~:smile_35: 至多同你握0下手仔啦咁~
但係我一放工就 no.1 上來 wow ..

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 00:47 發表 查看引用來源

ha~:smile_46: 係真先好講啊~ :smile_30:
你唔會0600先瞓嘛~:smile_35:

引用:
原帖由 sze167 於 2008-11-30 12:48 AM 發表 查看引用來源

但係我一放工就 no.1 上來 wow ..
hey~:smile_35: 唔做得上訴的啊~ 大黑熊下次請早啦~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-11-30 12:49 AM 發表 查看引用來源
你唔會0600先瞓嘛~:smile_35:
你想0600先瞓.......
小天使都唔支持唔住啊......:smile_27:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 00:54 發表 查看引用來源

hey~:smile_35: 唔做得上訴的啊~ 大黑熊下次請早啦~
咁呀...........................................................................................
好啦.......我下次早 d 先.......
咁我而家去白白豬先............等一等呀........

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 00:56 發表 查看引用來源

你想0600先瞓.......
小天使都唔支持唔住啊......:smile_27:
我都唔想呀... 我都頂唔住架~

引用:
原帖由 sze167 於 2008-11-30 12:43 AM 發表 查看引用來源

我答..............啦.....係呀...hehe..........
點解你個fd 叫 " 三小 " 咁得意0既~:smile_30: 有咩特別的意思啊~:smile_38:

引用:
原帖由 sze167 於 2008-11-30 12:58 AM 發表 查看引用來源

咁呀...........................................................................................
好啦.......我下次早 d 先.......
咁我而家去白白豬先............等一等呀........
嗯~ 至多等你洗完白白先同你say good night la~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-11-30 12:58 AM 發表 查看引用來源
我都唔想呀... 我都頂唔住架~
咁又何必咁辛苦喎~ 想瞓咪去教豬仔囉~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆