上一頁下一頁
發新話題

( 讲刀) 桑拿简报

收藏  |  訂閱
43  2.4k

點解出翻張report就肯定有人話廣告:smile_41:
我都畀人嬲得多..:smile_27:

thank you for your report

Thanks for your report  :smile_39:

引用:
原帖由 andy9977 於 2008-11-29 01:56 PM 發表
用簡體字露晒底O拉!賣廣告都應該轉番繁體字O丫!
篤爆左添大獲啦:smile_30: :smile_30:

:smile_38: 八戒猪兄,呢間廢野不停有寫手出報告,據你估計,幾時會摺呢?:smile_38:

168呢個價周圍都有啦
駛鬼去x刀

引用:
原帖由 YLKM 於 2008-11-29 09:54 PM 發表 查看引用來源
Thanks for sharing,,,
谢谢你的回贴

引用:
原帖由 茶裏王 於 2008-11-29 10:50 PM 發表 查看引用來源
點解出翻張report就肯定有人話廣告:smile_41:
我都畀人嬲得多..:smile_27:
茶里王 ching , 小弟不嬲都 5 怕人o地话我广告佬架 , 真理永远在智者一边 ! 若各众多出报告o既ching 都话怕以后 d 台就无人出夜游报告 , 往后点击o既读者就相对减少 , 最终可能要摺埋 tim . 大家就少o左一个大陆夜游资讯平台law .

引用:
原帖由 saya33 於 2008-11-30 01:04 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 八戒猪兄,呢間廢野不停有寫手出報告,據你估計,幾時會摺呢?:smile_38:
saya ching , 厘间o野几时会摺 ? 不能以个人主观为转移架 , 由市场决定一切兴衰 .

引用:
原帖由 ninefinger 於 2008-11-30 09:51 AM 發表 查看引用來源
168呢個價周圍都有啦
駛鬼去x刀
小弟钟意间间场都试o下:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆