上一頁下一頁
發新話題

嘗試解答和有疑問 "新康樂桑拿黑店真面目"之前主題!

收藏  |  訂閱
46  1.7k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-27 12:01 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,我就知道啦,因為我去過
師兄已經表明態度啦==>

引用:
原帖由 scooby-doo901 於 2008-11-27 12:24 AM 發表 查看引用來源
是啦!上面啲邪骨場間間都差唔多,睇廣告又話百零蚊,點知上到去就要4,5百蚊!啲女又唔掂!我都瀨過幾次野,所以現在都沒有再去了!寧願比百零蚊玩個正骨舒舒服服好過!
agreed x 10
大部份都係咁衰架呢

引用:
原帖由 Mr.Bone 於 2008-11-26 23:06 發表 查看引用來源
小弟見解和疑問

尼個系我新注冊細號.本人玩科林都有幾年,系尼個網都莆佐好耐.
玩forum幾年又如何?
係尼個網蒲左好耐?
點解要開新A/C?
舊名唔見得人?
你講乜都得la

尋日去過c ching們所講嘅 ...
唉 . ching , 你真係..................
等小弟講句公道說話 . ching , 你就真係唔多岩啦.
全世界都知佢買緊廣告講緊大話啦. 你就唔好一棍一棍澎澎聲咁嘔埋去啦. 會死人架...............
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

多謝Mr.Bone師兄大踢爆.

其實新康樂間場得唔得,原文報告位師兄已經講得好清楚, 真report大家一望落去就會feel到.
咪話我唔教精你, 有時間就諗下自已點去搞番靚間場, 做番好d service佢,好過出埋d on 9 反擊啦. 就算有人信番你再去間場, 你d西人西服務咪又係趕客? 用下腦啦.
深圳咁能多場, 間間企穩腳gei都靠口碑, 靠自已服務好, 你自已本質唔得, 出多多廣告都多餘. 仲有呀, 你估全香港男人返大陸之前都要望望discuss, uwants先敢搵女咩, on 9!你靠寫手網上讚好都做得大? 發夢.

:smile_19: 我真係信囖 !!!

又講得幾啱喎:smile_14:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2008-11-27 01:59 PM 發表 查看引用來源
又講得幾啱喎:smile_14:
thx for support

c兄係咪 "大狀",依家打point打到佢(廣告佬)暈丫.....!!!
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

C兄好嘢,好詳細.精彩.踢爆黑店.good

好搞野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆