上一頁下一頁
發新話題

Sp的哀歌

收藏  |  訂閱
48  5.4k

唔使驚~
受左傷可以再來過~
響擁有時盡量享受啦~
無野係永恆~
就算突然失去都唔使遺憾~

引用:
原帖由 花映淚 於 2008-11-26 07:21 PM 發表 查看引用來源

我都明, 不過有時真係唔到自己決定!
點解唔係自己可以決定
又無人可以迫到你:smile_45:

引用:
原帖由 花映淚 於 2008-11-26 05:26 PM 發表 查看引用來源
尋日同班friend約左一個老朋友食飯, 叫佢老朋友係因為識左好多年, 其實佢都係一個年介27"0既女仔, 我記得初識佢0既時侯, 佢都係一個出黎莆左冇耐0既小女孩, 仲幾靚女架, 我地係朋友0既function中相識, 由於大家都好好 ...
又唔係電腦, 邊有得話SET 99%性 1%愛, 定係 80%性 20%愛, 咁架???
咪玩啦~ :smile_19:

引用:
原帖由 花映淚 於 2008-11-26 05:26 PM 發表 查看引用來源
尋日同班friend約左一個老朋友食飯, 叫佢老朋友係因為識左好多年, 其實佢都係一個年介27"0既女仔, 我記得初識佢0既時侯, 佢都係一個出黎莆左冇耐0既小女孩, 仲幾靚女架, 我地係朋友0既function中相識, 由於大家都好好 ...
80% sex, 20% love

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-11-26 09:10 PM 發表 查看引用來源

點解唔係自己可以決定
又無人可以迫到你:smile_45:
唔係迫我, 放心!
我只係諗起另外一位朋友既0野啫!

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-26 08:59 PM 發表

為左唔想你被雷劈~:smile_13:
妳一定要救我呀~:smile_24:

做SP要識的諗先好. 不偠越線.

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-26 06:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 功力未夠~
totally agree :smile_46: :smile_46:

順便想問吓大家, 點樣先係自己最理想0既sp關係?
如99%性1%愛.......之類!

我唔會咁忍心得1%LOVE 囉!

我係一個好ga sp....哈哈......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆