上一頁下一頁
發新話題

點解要有sp

收藏  |  訂閱
358  6.0k

引用:
原帖由 L_EUNICE 於 2008-11-26 00:12 發表 查看引用來源
各位,小妹真係好想知道...點解你地有左男/女朋友,老公/老婆都仲要有sp?
咁你地本身同伴侶係咪有問題呢??
因為貪心:smile_30:

引用:
原帖由 L_EUNICE 於 2008-11-26 12:12 AM 發表 查看引用來源
各位,小妹真係好想知道...點解你地有左男/女朋友,老公/老婆都仲要有sp?
唔一定有問題先想有SP,每個人的樣貌,身材都唔同所以感覺都唔一樣,而一個陌生的身體就是最易挑起情慾的機器

老婆同女友係空氣同水
SP係煙同酒。

一個係正常的須要,另一個係情趣。

引用:
原帖由 L_EUNICE 於 2008-11-26 12:12 AM 發表 查看引用來源
你常是下未之囉

引用:
原帖由 a.smith14 於 2008-11-26 01:26 AM 發表 查看引用來源

真陰功
有女朋友,但唔比攪............
Same here, maybe we have to wait untill 30yrs old:smile_35:

不論男女,想尋找更多的性刺激,又唔想糾纏感情,咪去搵 SP

引用:
原帖由 L_EUNICE 於 2008-11-26 00:12 發表 查看引用來源
呢D 野.. 人大左就明架啦....

好難解釋....:smile_35: :smile_35:

引用:
可能唔满足呱:smile_35:
有啲人無問題都會有sp架:smile_13:

我第一個sp係我公司嘅客戶,第一眼見到就覺得佢好”正”!
一個星期後我地就上床,我同佢keep咗6、7年,
佢依家已經唔係香港住,不過每年都會返嚟2、3次,
每次我地都見面 。
同佢一齊最enjoy唔係sex(雖然都好好~嘻!)而係攬住同佢傾偈、嗲吓佢
可能我有尐戀父啩:smile_13: 佢大我廿年,有家庭!!
另一sp個就直頭係由細玩大嘅,兄妹相稱。中間無聯絡咗幾年,之後又見返。
嗰陣我同男友啱啱拍拖,所以同佢都無野,後來有次唔知點樣飲大咗,
又孤男寡女,佢忽然撲埋嚟,咁咪  
第二日大家你眼望我眼,我話大家成年人,咪當……總次無下次啦!!
唉!點會無下次吖!!
同佢就真係為咗sex,我男友係…ah…比較唔鍾意太花巧嘅係依方面,
而同sp就會玩到癲晒囉
佢嘅技巧同體能真係搞到我哩......
(下刪50字):smile_35:
所以每個月有尐日子我就會自然搵佢!
佢唔會主動搵我0家!佢話驚會破壞我同男友感情喎~嘖!!

所以……其實我識兩個sp時間都耐過男友,
但係……始終sp同bf係兩回事囉!

食不飽...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆