上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.3k

回覆 30# 的帖子

通常Clubbing 容ng容易呢﹖我個D通常都係酒吧摸下酒杯,摸摸下先有。起碼叫認識左喇。

引用:
原帖由 Ragazzo 於 2008-11-25 12:35 AM 發表 查看引用來源
通常Clubbing 容ng容易呢﹖我個D通常都係酒吧摸下酒杯,摸摸下先有。起碼叫認識左喇。
clubbing容唔容易睇你點去識人啦
不過最近d club d人雜左,都少去玩啦

回覆 32# 的帖子

呢排去邊度玩﹖我前排勁忙,都好耐無出去wet~
人地叫都累到ng想去,不過而家開始好D啦﹗

我比較喜歡銅鑼灣D吧,你去開九龍個邊﹖

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 00:40 發表 查看引用來源

clubbing容唔容易睇你點去識人啦
不過最近d club d人雜左,都少去玩啦
咁又真.. 已經超多o靚仔o靚妹出黎.. 蒲完係街食杯麵個 d 呢.. 有 d club.. .
不過 clubin 真係易識人既... 梗有一 d 女仔都係想識男仔先出黎玩.. 撞啱呢 d 咪 ok 囉 ~  :smile_35:

回覆 34# 的帖子

Ching 好似好有經驗wor~想識o靚妹既去clubbing 都可以~不過有D難溝通﹗哈哈~ 除非....

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-25 12:48 AM 發表 查看引用來源

咁又真.. 已經超多o靚仔o靚妹出黎.. 蒲完係街食杯麵個 d 呢.. 有 d club.. .
不過 clubin 真係易識人既... 梗有一 d 女仔都係想識男仔先出黎玩.. 撞啱呢 d 咪 ok 囉 ~  :smile_35:
聽講九龍d disco closed晒,d靚仔靚妹去晒中環d clubbing玩,變晒質冇咁好玩

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 23:21 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
你需要一個愛你既男人

回覆 36# 的帖子

咁快同d靚妹仔有距離 .

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-11-25 01:02 AM 發表 查看引用來源
咁快同d靚妹仔有距離 .
d靚妹仔靚仔20-22歲到,同我係有距離啦, 完全唔同類型人

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 12:59 AM 發表 查看引用來源

聽講九龍d disco closed晒,d靚仔靚妹去晒中環d clubbing玩,變晒質冇咁好玩
我都係同妳差唔多年紀, 依家真係冇mood落D, 好耐前由Hit緊lemon tree嗰時開始蒲,蒲到身邊啲人結晒婚生埋仔:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆