上一頁下一頁
發新話題

想去CP 仁K

收藏  |  訂閱
46  1.4k

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-17 23:38 發表

卡片可以掉晒佢, 但電話就一定要存起幾個. 唔通次次都上來問 cacoke 兄咩
我無倉電話喎....

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-17 23:38 發表

好嘢要黎多個 round 麻.
我吾同師兄嘛....

屋企無女好易沉....

引用:
原帖由 tsemartin 於 2008-11-16 02:15 PM 發表 查看引用來源
CHING會唔會攪錯,酒店房乜都齊=套房
我意C係一閒套房有幾間房,因為未試過3/4P,所以想試吓交換玩!!

問: 如果毎人点左一條女,我吊完自已個條女,跟著去吊人地條女,條數点計??費事比人條女老点...

引用:
原帖由 alex4321wong 於 2008-11-19 06:46 PM 發表 查看引用來源

我意C係一閒套房有幾間房,因為未試過3/4P,所以想試吓交換玩!!

問: 如果毎人点左一條女,我吊完自已個條女,跟著去吊人地條女,條數点計??費事比人條女老点...
唔係條條女肯咁做架,揾到肯做d女又未必合你眼緣:smile_35:

引用:
原帖由 alex4321wong 於 2008-11-19 18:46 發表 查看引用來源

交換玩起碼要4P喎.....

好運啦...

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-17 11:38 PM 發表 查看引用來源

卡片可以掉晒佢, 但電話就一定要存起幾個. 唔通次次都上來問 cacoke 兄咩
問ching就當然啦,但更重要係ching比我既所有資料都在discuss既短信裡面:smile_44:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-20 12:22 AM 發表 查看引用來源

交換玩起碼要4P喎.....

好運啦...
交換唔緊要,你信得過咁多人就得:smile_13:

引用:
原帖由 00壹 於 2008-11-20 00:28 發表 查看引用來源

交換唔緊要,你信得過咁多人就得:smile_13:
有幾多....6P 都係 3M3F or 2M4F....

係都無咁信啲女....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-20 12:33 AM 發表 查看引用來源

有幾多....6P 都係 3M3F or 2M4F....

係都無咁信啲女....
其實都得既,出黎玩有時真係唔驚得咁多

引用:
原帖由 00壹 於 2008-11-20 00:38 發表 查看引用來源

其實都得既,出黎玩有時真係唔驚得咁多
睇你啲北伐brother 乾吾乾淨囉....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆