上一頁下一頁
發新話題

首試紅磡足

收藏  |  訂閱
150  29.0k

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-19 01:39 PM 發表 查看引用來源

佢地既part係解時間
1 part 50分鐘,2 parts 即100分鐘
咁都得...:smile_27:

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-19 01:41 PM 發表 查看引用來源

冇啦...只係食下波餅...
可能呢d 係亞姐醒我...
:smile_30: :smile_30: 有新料再report

引用:
原帖由 性急仔 於 2008-11-19 02:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 有新料再report
有啦...剛開左個新post
叫double fly:smile_30:

有新料爆

經過我多次探訪.終於比我找到大發現。
咁我早日打完basketball,個人好鬼酸痛
咁就上去,又找果個亞姐
佢一入黎,我立即用龍爪手緊緊抱住佢兩團大球,
點知佢好鬼柔咁成個人依旁住我...

我親呢個時機,即刻開左佢個花花bra扣,
唔開由自可,一開真係跳出黎,我心裡不禁嘩~~~咁得大...
呢d真係又大又圓,以佢既年紀真係叫保養得好,
佢仲問我~~聞唔聞到佢有木瓜味...因為佢剛剛食完木瓜
跟住我繼續玩,用我條靈活的舌頭玩佢兩粒細細的提子仔,佢景然"哦~~"左出黎,佢地用木板間房架..好鬼應聲架,不過我唔理,果時玩到咁high,跟住我解開佢條褲頭帶...並把佢條褲同底褲一同拉下...看見一個世外桃源,佢都幾整齊...跟住我食草啦,食到佢反白眼咁~~~:smile_30: 跟住睇下佢個肥穴...依~~~好靚喎

我真係唔敢信...正常佢果年紀應該個穴會反反地出黎

係呢個時間,我相信大家都會估到下一步係做咩,
佢話比我知佢好想要...更示意叫我進行她的肥穴...
但各位師兄,你地有冇發覺我地係唔係少左一d野呢?

係冇袋呀~~~大佬~~~
佢示意叫我入,即係打真軍...唔係呀嘩...
發生咩事呀~~~唔通佢真係貪我夠高大威猛,
老實講我果時真係停左兩三秒

跟住我清醒過來,唔入到...
我考慮既原因係
1/ 我結左婚就唔玩全套既原則
2/ 今時今日真係冇咩理由唔帶套

我只好同佢講冇袋袋唔做啦~~~
佢見我咁鬼堅定,佢亦冇強求

之後佢轉為幫我吹...係呀...係環保吹
我頂~~~~係唔係發緊夢...

佢仲冇吐口水...全部落哂肚,本來諗住口爆,
最後都冇...因為佢既口技好一般...唔係咁專業

走既時間坐在出面果幾個亞姐望Q住我,我心諗我剛剛玩到咁勁...佢地班PK點會唔知呀~~~

最後,我想同各師兄分析一下:

1/ 亞姐到底攪咩鬼?佢連住邊都同我講
2/ 佢地果個場都應該係正場,因為平時我都見好多C9同35+既OL上黎揼,但係佢地知我同亞姐咁玩,佢居然唔出聲?
3/ 再望一望,呢個場既亞姐真係唔多似係邪足既亞姐,佢地都有男師傅
4/ 仲有,我真係唔覺亞姐係做開邪足,因為佢連r pat都冇...正常佢想攪興你就一定r pat pat...

你地點睇?

師兄, 間野叫乜名, 女女叫乜名?

Thank you :smile_13:

引用:
原帖由 kenlee1010 於 2008-11-22 01:17 PM 發表 查看引用來源
師兄, 間野叫乜名, 女女叫乜名?

Thank you :smile_13:
間野咩名...你睇頭幾個POST有講...果度得一間,
我唔想爆佢個名

F1HELP,相信我同你都係紅磡街坊,
日前我亦上過去,
間格算係四正,又夠光猛!

幫我做推油嗰個阿姐,推下身時我話條褲好窄,
可唔可以除咗佢,佢話個客想點,佢哋無問題!!

推大脾絕無掂到袋底,
但推到咁上下,問我前面推唔推,
我見機不可失,當然話推,
跟住細佬就同佢毫無保留咁相對!!

但佢跟住真係幫我推淋巴,
嘩,痛到我呢,想死,
但一路推,就用手肘推袋底喇,
但因為大脾太痛,我細路無反應!!

如是者,佢喺我細佬旁邊周遊,
然後佢話兩PART夠鐘,仲按唔按其他地方,
我就話加半PART啦,跟住佢就掂多咗袋底,又推肚!
雖然我細佬無反應,但我就捉佢隻手落去,
示意佢按,佢楂咗幾吓又縮手,按番旁邊!!

我就話唔好按嗰度,再捉佢隻手去細佬度,
我話呢度按得舒服...
佢竟話唔按呢度,仲扮怕醜,喺度笑,
嘩,大家都咁明顯,唔好扮嘢啦,
跟住咪又係打咗出嚟!!
嘩,大家都咁明顯,唔好扮嘢啦,

因為埋單240同加鐘60,TOTAL 300落樓!

我真係唔知佢哋係咪無邪骨,
因為同ching一樣,隔離有女人按身,
但間房仔絕對係畀你搞嘢嘅款,
ching可否試吓第二個,
再探整體虛實!!

引用:
原帖由 ET 於 2008-11-24 05:28 AM 發表 查看引用來源
F1HELP,相信我同你都係紅磡街坊,
日前我亦上過去,
間格算係四正,又夠光猛!

幫我做推油嗰個阿姐,推下身時我話條褲好窄,
可唔可以除咗佢,佢話個客想點,佢哋無問題!!

推大脾絕無掂到袋底,
...
真係好啦,有 c hing都去過。
呢間野真係唔知佢係正定邪

你有冇留意,佢地d房你有個鎖架...度門個window仔,又有塊布仔可以封住...

:smile_27:

回覆 38# 的帖子

F1Help ching, 我上過去, 俾左個最細粒既幫我按, 好q大力, 但無掂到袋底大脾前面, 大正骨wor! ching, 你揾左邊位花花bra扣亞姐, ET CHing, 咁你揾左邊位亞姐!?
大家係紅磡街坊, 益下細佬!

回覆 38# 的帖子

有無去過差館里d樓上骨?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆