上一頁下一頁
發新話題

係水圍活動時"上"過的囡囡......(有相)

收藏  |  訂閱
181  26.0k

Thx for sharing.......

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2008-11-13 03:57 PM 發表
師兄!果然厲害,都殺晤少囡囡喎!
呵~~有 D 唔比影o既都未計...........

支持有相報告,謝謝

thank you...............

引用:
原帖由 goldpeak 於 2008-11-13 02:05 PM 發表 查看引用來源
最近係部電腦裡面找到一些相片, 是我之前係水圍活動時"上"過的囡囡部份的照片....純屬分享....請勿見笑......

話說有一日經過嘉X寶, 上去"泵"個骨鬆一鬆, 上到房等囡囡, 推門人來那位個樣子都唔係好 ...
睇哂咁多條囡, 最正既反而係銅x灣果條囡喎!!
尼條囡仲有無打下友誼賽呢???
有無佢tel no.呀????

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-11-13 04:08 PM 發表

睇哂咁多條囡, 最正既反而係銅x灣果條囡喎!!
尼條囡仲有無打下友誼賽呢???
有無佢tel no.呀????
友誼賽?!你講FOC?緊係無啦....人地做生意呀嘛...一定係鋪鋪清啦...
電話緊係有啦..............

師兄條大波妹真係好大,但老實講師兄d女一般都好村姑feel!sorry我咁直接!

引用:
原帖由 DIC312 於 2008-11-13 04:18 PM 發表
師兄條大波妹真係好大,但老實講師兄d女一般都好村姑feel!sorry我咁直接!
呵~~無相干...咸魚清菜...各有所愛........

個樣普通
對波好勁
不過有點dum

引用:
原帖由 ninefinger 於 2008-11-13 04:21 PM 發表
個樣普通
對波好勁
不過有點dum
哈哈哈....呢個世界有地心吸力嘛..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆