上一頁下一頁
發新話題

明天上CP, 請各C兄指敎

收藏  |  訂閱
48  1.3k

記住帶多d錢~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2008-11-7 05:53 PM 發表 查看引用來源

木棆???? 近唔近富豪sn :smile_38: :smile_38:

1. 夜晚係條街行,實有雞婆搵你,
你夜晚伶定卡片第朝打咪得囉 ---------- 包唔包房, 我無房喎 :smile_44:
唔近, 富豪係金美

房去開時鐘房 law

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

唔近, 富豪係金美

房去開時鐘房 law
咁金美附近有無 ? :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

大Q晒,有無尊重過版規同set版規果D人,當E度咩啊,波地牙:smile_30: :smile_30:  
關你"九"事咩 :smile_45: 係咪想加分呀, 拿, 我加你分好無? 小朋友 :smile_30:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2008-11-7 05:53 PM 發表 查看引用來源木棆???? 近唔近富豪sn :smile_38: :smile_38: 1. 夜晚係條街行,實有雞婆搵你,你夜晚伶定卡片第朝打咪得囉 ---------- 包唔包房, 我無房喎 :smile_44:
1. 富豪係金美架大哥 :smile_27:
係常平醫院附近啦~
2. sn房可以加錢自己帶女,好似加幾條野, 12點前退房囉

引用:
原帖由 ccp220 於 2008-11-7 06:02 PM 發表 查看引用來源
2. sn房可以加錢自己帶女,好似加幾條野, 12點前退房囉
原來可以咁, 我未試過, 一直都唔知有 d 咁嘅嘢

引用:
原帖由 ccp220 於 2008-11-7 06:02 PM 發表 查看引用來源
1. 富豪係金美架大哥 :smile_27:
係常平醫院附近啦~
2. sn房可以加錢自己帶女,好似加幾條野, 12點前退房囉 [/quote]
1) 留女過夜, 危唔危險 :smile_38:
2) 加幾條野, 是否任扑 :smile_38:

早上沒雞飯食:smile_42:

引用:
原帖由 cjumbo 於 2008-11-7 17:59 發表 查看引用來源

關你"九"事咩 :smile_45: 係咪想加分呀, 拿, 我加你分好無? 小朋友 :smile_30:
:smile_42:

倉女d質素同仁k及sn女女質素有咩分別?
係唔係倉女一般質素差d、仁k女質素好d,而sn就係技術型?
ching覺得係嗎?定唔係咁分?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆