上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 7

收藏  |  訂閱
737  6.4k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 02:14 PM 發表 查看引用來源

你日日都o甘o既樣:smile_27: :smile_27: 唔係=忙到屎咩:smile_13:
好似我最得閒

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-6 02:11 PM 發表 查看引用來源

no呀  佢2個幾月前買左部機$199  而家黎吵要退錢  on99
其實係你老細派佢o黎搞事~~~~~你老細梗係知你成日黑眼瞓啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-11-6 13:57 發表 查看引用來源

:smile_27: 因為我唔得閒去囉...
咁下次先再問你

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 02:16 PM 發表 查看引用來源

其實係你老細派佢o黎搞事~~~~~你老細梗係知你成日黑眼瞓啦:smile_30: :smile_30:
係GE我而家已經比人炒左LO  
因為我係鋪用NOTEBOOK  所以佢唔係

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-6 02:18 PM 發表 查看引用來源

懶醒:smile_45:

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-6 14:18 發表 查看引用來源

講笑咋,真係俾人炒左:smile_41:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-6 02:20 PM 發表 查看引用來源

你睇佢個屎款o甘得戚就知....只有佢炒老闆啦:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 02:19 PM 發表 查看引用來源

懶醒:smile_45:
訓得多個腦靈活D

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 14:21 發表 查看引用來源

你睇佢個屎款o甘得戚就知....只有佢炒老闆啦:smile_45:
又係喎,不過聽日先見到盧山真面目

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-6 02:20 PM 發表 查看引用來源

老細日理萬機唔得閒黎查我...汁到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆