上一頁下一頁
發新話題

嘉2罰錢2(覺得無聊或自以為本人吹水者勿進)

收藏  |  訂閱
50  2.4k

好呀, 雖然有D例衰D, 但D女家教好D, D客又好玩D

Good services is the BeSt

引用:
原帖由 飛無決 於 2008-11-6 10:53 AM 發表 查看引用來源
重有 如果同個客講 死人冧樓
                          吾見手機
                          手機充直
                          細佬打架
                          阿哥坐監
                          家 ...
呢個緊要呀:smile_30:

引用:
原帖由 初心馬覽人 於 2008-11-6 01:54 PM 發表

以前+2有d女都係咁架,成日打信息,又走出房講電話,我而家+2條女同我講,而家一過月開成3次會,唔開會又要罸錢,入到房一定要陪到個客11:00後先可以走,試過幾次我玩到成1:00 d女先走,唔係萬一比客人投訴最小都要& ...
完全同意,以前去差唔多第二轉就搵到女,宜家..........我真係唔知講乜好(可能我麻(能)煩,講開又講以前八點後真係想搵條女坐都難:smile_27:

:smile_30: 有家教係好事, 雙贏!

你係想話俾人知+2家教好?

引用:
原帖由 pkid 於 2008-11-6 04:52 PM 發表
你係想話俾人知+2家教好?
其實師兄都係想講邊道d女好,大家做消費者,花得起都要懂得花.當然還有很多場都好玩:smile_38:

引用:
原帖由 小子ver3.3 於 2008-11-6 04:42 PM 發表 查看引用來源

完全同意,以前去差唔多第二轉就搵到女,宜家..........我真係唔知講乜好(可能我麻(能)煩,講開又講以前八點後真係想搵條女坐都難:smile_27:
上次31/10哈佬喂去,6:15入場同個fd簡女,女就好多好多呀,不過行左幾轉都未簡到女,最後都係簡d過得去食得落就算到9:00出面起碼都仲有成四五十條女企係到,發覺+2唱k越來越貴,4個人飲左兩打青島再送兩打加埋d女例牌小食,埋單連dj每人4舊水都幾貴,要搵d平價場玩下先得

引用:
原帖由 浪花 於 2008-11-6 03:09 PM 發表 查看引用來源
最Q憎D女係又叫小食,吾係又叫小食,剩係小食都食你幾佰!   
+2經理仲要規定唔比d女叫雞翼,薯條果d小食,只可以叫埋d豆角,腐皮,皮旦果d垃圾,睇見都唔x想食

每條囡座枱,一定要叫客order一碟小食,$5

好on9
我係客會叫女唔好叫小食
我豪夠$10俾番條女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆