上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-3 12:41 PM 發表 查看引用來源

forget it ...:smile_44: 我地唔好講錢......:smile_39:
.:smile_04: 講感情.....
呵呵......  
同你講感情.........講錢好的喎

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-3 12:45 PM 發表 查看引用來源

你上次話鐘意[o梗]豬頭骨既..........:smile_13:  
我上次話..........叫你俾晒的私己我,你又記唔記得呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-3 12:48 PM 發表 查看引用來源

你種族歧視...........:smile_22:
考慮去個度..告你.....:smile_38: .......個度係邊度..........:smile_41: 唔記得左添........:smile_40:
係咪平基會??消費者委員會........?定係....立法會呢???好煩丫. ...
係兩度唔受之馬

就係呢一度......同果一度囉

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-3 12:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: 唔話你知.........:smile_04: .等你心思思.....

丫........:smile_14: 而家又突然好想講你知噃...:smile_13: .呢度人多.......:smile_40:
拎隻耳仔埋黎......:smile_44: 聽日講你 ...
我隻耳仔好唔得閒喎

腳指丫........得唔得呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-3 12:57 PM 發表 查看引用來源

唔該坐低............
你太高.....:smile_19: 同你講野.....:smile_14: 我條頸好攰........:smile_13:  
咁你過黎呀

我媽你咯頸丫

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-3 12:58 PM 發表 查看引用來源

sh..sh..sh.........:smile_44: forget it~~~:smile_44:
你....你....你

你又講英文

引用:

歪曲事實者....:smile_22:
應受極刑.........罰你今晚留係小小館洗厠所.........:smile_34:
....... 我唔識,妳要親自示範一次........ ......

引用:

事頭婆而家係度....拎黎啦....:smile_34:
.........:smile_44:  原來妳無牌經營.......精o既就唔好咁多聲氣......:smile_34: ...........

引用:
事頭婆幫答... :smile_34:
實情係......:smile_13:

啱啱夠鐘....  收鋪...........:smile_38:
明天請早...............:smile_15:

...........唔制.....:smile_22: ..........妳快 d 蒲頭........:smile_40: ........

引用:

放左工啦....:smile_38:
不過.........:smile_13:

而家夠鐘.... ..瞓覺~~~
.............妳邊有咁早瞓.....:smile_38: .....事頭婆..........快 d 出 o黎  '導航' ...........風風.......:smile_40: ......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆