上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.5k

妹妹

妳又番黎呀................好呀
好多野睇

wellcome

ps. 妳好似同fion約埋一齊咁.........一齊番黎.

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-31 12:32 發表 查看引用來源
office妹妹~久聞大名呀~我入黎引版個幾月都好少見你出帖,
嘩~原來你咁正0既,唔怪得你咁多fans啦
多謝支持,你可以去搵返我以前d post睇下架~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 12:31 PM 發表 查看引用來源

H今日出左trip
都冇乜小心唔小心既,係公司佢做得d乜
話唔埋架~~可能佢係茶水間趁無人對你抽水呢~~

妹妹, 你好耐冇post~
好掛住你....:smile_40:

好精彩

如果 有得同你玩
就好

哈哈

引用:
原帖由 skfv 於 2008-10-31 12:48 發表 查看引用來源

話唔埋架~~可能佢係茶水間趁無人對你抽水呢~~
haha~~咁咪俾佢抽一兩下囉

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 12:54 發表 查看引用來源

我又抽我又抽:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 12:54 PM 發表 查看引用來源

我都想抽下喎.............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 12:54 PM 發表 查看引用來源

即刻話我知你做邊間公司!!我即刻過來抽你水!!:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 12:01 PM 發表 查看引用來源
曾經有nf問過我,我咁樣寫post同埋放簽名相上黎,怕唔怕俾自己朋友認得。我既答案係,就算我既朋友真係咁岩睇到office妹妹既post同相,都只會懷疑,唔會相信係我。
因為我平時係朋友心目中同眼前既形象,都同引版既 ...
支持office妹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆