上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(3)-最回味0既一次,在大陸玩冰火+男友訓著給我un醒

收藏  |  訂閱
111  9.2k

回覆 1# 的帖子

Thanks for your sharing

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-29 10:11 PM 發表 查看引用來源
好返一定得:smile_22: :smile_22:
唉.我都唔敢太大期望~會好大壓力ga.....:smile_39:

引用:
原帖由 max007007max 於 2008-10-29 10:12 PM 發表 查看引用來源
Thanks for your sharing
你次次都係呢句0既

衰婆真係回味無窮啦你 見你出post特登入黎支持

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-29 10:22 PM 發表 查看引用來源
衰婆真係回味無窮啦你 見你出post特登入黎支持
嘿嘿......真係好回味呀......
一陣同你online慢慢傾啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 10:19 PM 發表 查看引用來源

你次次都係呢句0既
Sorry 請用些少時間去留意:smile_13:
我對不同樓主的 Post 的回覆:smile_38:
妳睇完或會知道我 "已評分":smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 10:24 PM 發表 查看引用來源

盡可能啦,因為佢返黎既話我可能要早走架啦:smile_35: :smile_24:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 07:27 PM 發表 查看引用來源
見依家響公司食完飯未咩做,就出下post啦

2個幾月前,我同男友上左深圳,其實目的是好想揼骨之外,就係.....
因為攪完練骨一定特別舒服,加上我之前係未試過同自己愛人去揼,
感覺更加新鮮 ...
真係開心:smile_30:

引用:
原帖由 max007007max 於 29/10/2008 10:26 PM 發表 查看引用來源

Sorry 請用些少時間去留意:smile_13:
我對不同樓主的 Post 的回覆:smile_38:
妳睇完或會知道我 "已評分":smile_40:
我以前都係咁 無需介意:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 29/10/2008 10:24 PM 發表 查看引用來源

妳唔咪請勿pm攞mxn咩:smile_14: 女仔唔計:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆