上一頁下一頁
發新話題

幾拾蚊攪左幾個鐘

收藏  |  訂閱
393  15.9k

:smile_38: 支持鬍鬚兄等.等.等報告:smile_38:

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-27 03:59 PM 發表 查看引用來源

我都唔記得問鬍鬚師兄間場有無鬼鼠機添.
有無係按摩果時有無常試下抽水呢...........:smile_13: :smile_13:
呢間野係正骨.............機場黎架

有d明目張膽既,講明要100元小費既x油式

收工時間到:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-27 04:00 PM 發表 查看引用來源

新手開團新手加入

成團人都係新手

好易俾人呃架
係咩........唔係喎

我聽聞呢個台,有個呃錢飯局,越呃越多人參加喎

我唔夠分咋,唔係,我都想去見識下呀

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-27 03:59 PM 發表 查看引用來源

我都唔記得問鬍鬚師兄間場有無鬼鼠機添.
有無係按摩果時有無常試下抽水呢...........:smile_13: :smile_13:
開頭女未黎係諗過抽既

結果黎左個十八廿二既

就打消左呢個念頭:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-27 04:05 PM 發表 查看引用來源

係咩........唔係喎

我聽聞呢個台,有個呃錢飯局,越呃越多人參加喎

我唔夠分咋,唔係,我都想去見識下呀
係呀,我都聽過,

所以呢幾日好多新手博晒老命甘

呃分.......咪就係想去個飯堂俾人呃囉

:smile_39: :smile_39: d人真係攞黎賤:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-27 04:02 PM 發表 查看引用來源

呢間野係正骨.............機場黎架

有d明目張膽既,講明要100元小費既x油式
即係點啊??
會唔會比左100元小費都無得起機架:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-27 04:08 PM 發表 查看引用來源

即係點啊??
會唔會比左100元小費都無得起機架:smile_13: :smile_13:
個知客介紹既時間單晒眼.......明未

等等等...等完又等...再等再等....

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-27 04:07 PM 發表 查看引用來源

係呀,我都聽過,

所以呢幾日好多新手博晒老命甘

呃分.......咪就係想去個飯堂俾人呃囉

:smile_39: :smile_39: d人真係攞黎賤:smile_39: :smile_39:
正所謂.......人一世物一世

我點都要去見識下

你,,,,,唔好勸我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆