上一頁下一頁
發新話題

問女仔: 如果見到男友收埋一大堆重口味sm片會點?

收藏  |  訂閱
47  3.4k

sm片好核突
男仔都唔想睇

引用:
原帖由 cherrymimi 於 27-10-2008 02:04 PM 發表 查看引用來源

我其實都係蒙眼,綁手,頸帶,講其中一次帶頸帶既玩分享下︰

我的頸被套上皮帶,索好,他就輕輕拉一拉我條頸帶,叫我︰「乖!扒底。」然後再用另一條皮帶鞭了我patpat一下,命令我自己套入佢條jj度 ...
:smile_47:  原來你鍾意做犬奴~

Anyway, 謝謝分享呀~ 期望你開個topic寫多一點

引用:
原帖由 master_slave 於 2008-10-27 03:24 PM 發表 查看引用來源:smile_47:  原來你鍾意做犬奴~  Anyway, 謝謝分享呀~ 期望你開個topic寫多一點
咦?呢個term好似好pro喔,原來我係「犬奴」,但改名叫「貓奴」得唔得呀? 
開個topic?要其實之前覆你o個篇都夠長開個sm故仔,但傾開講先好玩…:smile_47:

引用:
原帖由 多明戈 於 2008-10-24 04:34 PM 發表 查看引用來源
但係性生活上面似乎對方並係無付諸實行,

問男: 如果收埋呢d片又會唔會畀對方知呢?
男仔有就扣90分...........其他片冇問題,,,,sm就:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 master_slave 於 2008-10-27 03:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_47:  原來你鍾意做犬奴~

Anyway, 謝謝分享呀~ 期望你開個topic寫多一點
通常我都叫哩d 做女犬, 女奴犬, 美人犬
哈:smile_30:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-27 05:58 PM 發表 查看引用來源
咦?呢個term好似好pro喔,原來我係「犬奴」,但改名叫「貓奴」得唔得呀?
開個topic?要其實之前覆你o個篇都夠長開個sm故仔,但傾開講先好玩…:smile_47:
真係好多女想做貓多過做狗喎
不過做得狗果d 真係好很真:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-27 06:19 PM 發表 查看引用來源

真係好多女想做貓多過做狗喎
不過做得狗果d 真係好很真:smile_30:
我唔想做貓噃:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-27 06:28 PM 發表 查看引用來源
    我唔想做貓噃:smile_27: :smile_27:
你點同喎, 你係honey嘛

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-27 06:00 PM 發表
    男仔有就扣90分...........其他片冇問題,,,,sm就:smile_39: :smile_39:
係咁我d片要收得密d先得喇...

引用:
原帖由 多明戈 於 2008-10-27 06:40 PM 發表 查看引用來源

係咁我d片要收得密d先得喇...
應該啦:smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆