上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.3k

有俳你pm...
其實我都想...
不過都係你pm返我開心tim~

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:24 AM 發表 查看引用來源
其實由細個開始已經對鴨呢樣野有小小幻想...
我記得我有最強烈感覺戈陣係對上一次去泰國~即係三年前到啦
戈陣去睇戈D SHOW"...
個SHOW好似叫169定唔知咩9...
全部都係圍繞住男人LOOK野 GE...
當中有個 ...
沒諗過

引用:
原帖由 american1234 於 2008-10-19 11:16 AM 發表
香港都有鴨啦
男人梗係想做鴨啦, 又食又拎:smile_40:
但有時要同D老女人搞個WO~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 金吉 於 2008-10-19 02:28 PM 發表
有俳你pm...
其實我都想...
不過都係你pm返我開心tim~
起身又冇我想像中咁多WO~"
6個咋WO~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

樓主爆左pm個box未呀~~~~~€

你like d 大隻定係溝通型先...有fri試個日本個邊d場...d男pr唔大隻..不過幾nice風趣靚仔...of coz $都唔平la...大隻型鴨仔就可以滿足女人征服咁man ge 男人ge慾望lo..:smile_40:

做鴨咁易咩?你估係有條野就做到:smile_41:
樣貌,身材,口材,耐力都要有
唔該你地自量下啦:smile_30:

回覆 1# 的帖子

哈哈我有興趣呀,pm我啦。

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-10-19 02:44 PM 發表
你like d 大隻定係溝通型先...有fri試個日本個邊d場...d男pr唔大隻..不過幾nice風趣靚仔...of coz $都唔平la...大隻型鴨仔就可以滿足女人征服咁man ge 男人ge慾望lo..:smile_40:
哈哈"BABY鐘意大隻型加溝通型~:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 03:03 PM 發表 查看引用來源
哈哈"BABY鐘意大隻型加溝通型~:smile_30:
咁樓主你快d pm我啦

我地今晚嚐試下啦~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆