上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 1, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  5.8k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-16 10:53 發表 查看引用來源

用個 1.25 公升 樽
會唔會當左忌廉飲傢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-16 10:50 AM 發表 查看引用來源

你就發啦....日日都有金執......:smile_30:
亞方就唔打跑馬仔啦......呢次打做牌, 下次打跑馬仔....梅花間竹咁得唔得呀? :smile_13:
無所謂喇...不過要下星期

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-16 10:51 AM 發表 查看引用來源

買定尿片啦.......:smile_30:
去對面酒店...:smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-16 10:54 AM 發表 查看引用來源

無所謂喇...不過要下星期
仲諗住叫你今晚添......:smile_45:
下禮拜唔係香港呀......再約啦.....:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-16 10:56 發表 查看引用來源

仲諗住叫你今晚添......:smile_45:
下禮拜唔係香港呀......再約啦.....:smile_13:
你又出TRIPS呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-16 10:57 發表 查看引用來源

你又出TRIPS呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
去邊樹呀

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-16 10:51 AM 發表 查看引用來源

下......:smile_27: :smile_27: :smile_27:

唔好飲咁多水LOR:smile_30: :smile_30:
小解係後巷都可以...:smile_13:
好似依家咁,急屎就有D麻煩

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-16 10:58 發表 查看引用來源

小解係後巷都可以...:smile_13:
好似依家咁,急屎就有D麻煩
忍住先LOR:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-16 10:51 AM 發表 查看引用來源

系咁嫁喇, 從以前開始, 始終無變, 睇開的喇, 只要大家無事, 始終都會有地方吹水既
我都係一個受害者...:smile_44:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-16 10:53 AM 發表 查看引用來源

用個 1.25 公升 樽
唔習慣會柯唔倒架...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆