上一頁下一頁
發新話題

深圳原來吃飯唔駛比tips架...

收藏  |  訂閱
68  5.4k

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-18 03:53 AM 發表 查看引用來源

牌坊個間最安全架,有公仔守住.:smile_30:
係唔係樂園路中間行入去湖貝新村裡面呀...個間未試過.....:smile_30:

引用:
原帖由 jlai1001 於 2008-10-18 03:56 AM 發表

係唔係樂園路中間行入去湖貝新村裡面呀...個間未試過.....:smile_30:
係呀.....你中興路甘熟,個頭有咩玩?

占美d野好貴呀!

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-18 04:00 AM 發表 查看引用來源

係呀.....你中興路甘熟,個頭有咩玩?

占美d野好貴呀!
係呀....中興路其實冇乜野玩架...不過貪佢熟,去唱下歌,西部神都去左成七年都有了...悶就悶d,不過就貪佢熟,占美d野就真係好貴,都係海上皇d野最穩陣,我呢排都冇上去了....因為好多場都過唔到消防....:smile_30:  不過我諗住過多幾個月又搬去大都會住了...168死好多人....

引用:
原帖由 jlai1001 於 2008-10-18 04:07 AM 發表

係呀....中興路其實冇乜野玩架...不過貪佢熟,去唱下歌,西部神都去左成七年都有了...悶就悶d,不過就貪佢熟,占美d野就真係好貴,都係海上皇d野最穩陣,我呢排都冇上去了....因為好多場都過唔到消防....:smile_ ...
西部神點收費架,好似無咩女同好舊,

大都會邊度黎?

168爆炸者,都無人出事.

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-18 04:10 AM 發表 查看引用來源

西部神點收費架,好似無咩女同好舊,

大都會邊度黎?

168爆炸者,都無人出事.
佢個度係好舊...女有五十零個度啦,呢排成日都轉女,酒錢都係三十蚊買一送一咁啦,基本上都冇乜特別,但講真後生仔就真係唔多
大都會都係係中興路,不過就入d...唔係附近
168爆炸個單野好似死左人,同埋我問過個邊d潮州仔,佢都話上面死左好多人,168比較亂d....所以費事啦...你知租樓都係唔好攪呢味野好d...:smile_30:

引用:
原帖由 jlai1001 於 2008-10-18 04:16 AM 發表

佢個度係好舊...女有五十零個度啦,呢排成日都轉女,酒錢都係三十蚊買一送一咁啦,基本上都冇乜特別,但講真後生仔就真係唔多
大都會都係係中興路,不過就入d...唔係附近
168爆炸個單野好似死左人,同埋我問過 ...
咩事香左甘多人呀? 報紙無講既?

起小肥羊個度,便利店側邊有間酒吧,黑文文,你去過未?

甘你而家住舊村呀?

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-18 04:19 AM 發表 查看引用來源

咩事香左甘多人呀? 報紙無講既?

起小肥羊個度,便利店側邊有間酒吧,黑文文,你去過未?

甘你而家住舊村呀?
好似死左個d唔係香港人黎架....係上邊d人,我都係聽佢地講,本來諗住租個d單房,入到去得張床,放埋個茶几衣櫃都冇地方走個d....不過聽左咁多呢d野,費事啦 :smile_43:
哦...你講個間好似叫"陽光吧",我入過去一次找人,佢裡面好似d face、richy咁架,放d disco 歌,不過就當然細好多啦...不過聽講火花酒吧好玩喎,即係昇逸水療個度個間,好似好多索女去架...
而家住係香港....冇係深圳租屋...

神沙未當tips囉

引用:
原帖由 jlai1001 於 2008-10-18 04:26 AM 發表

好似死左個d唔係香港人黎架....係上邊d人,我都係聽佢地講,本來諗住租個d單房,入到去得張床,放埋個茶几衣櫃都冇地方走個d....不過聽左咁多呢d野,費事啦 :smile_43:
哦...你講個間好似叫"陽光吧",我入過去 ...
火花酒吧甘貴.....

醒個地方你,你自己估,公園..冠軍....

呢個場好好玩架!:smile_30:

回覆 39# 的帖子

冠軍吧好似都是麻麻,有無去過醒一吧?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆