上一頁下一頁
發新話題

原來大陸看電視要甘架~~..

收藏  |  訂閱
86  15.9k

引用:
原帖由 米涼九 於 2008-10-14 01:03 AM 發表 查看引用來源
好多種玩法,正統d就叫"數字電視",獨市得天記做,d盒一定要用他出個d,話就甘話,
開台送個機頂盒比你,每月交30幾元電視費,但收安裝費好似$700幾,d香港電視cut得好多.

另一種叫衛星電視,要有個鍋仔天綫加個機頂 ...
係25蚊個月,66個台

你搵業主同天x有線申請:smile_38:
機頂盒免費.其後28蚊一個月,有幾十個台

原來大陸坐地鐵可以甘架~~

原來大陸坐地鐵可以買儲值刷咭,好似香港八達通甘:smile_13:

樓主你對深圳真係完全唔瀨架步:smile_27:
點解係獨樹村租屋?喺火車站坐82號都要成半粒鐘,個小區又亂又污糟,D屋又舊.
如果貪平羅湖區都唔少吖,果度有乜特別?:smile_41:

多謝師兄分享

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-14 12:46 AM 發表 查看引用來源

點解以前向西村又唔駛架........

但天台有個好大既鍋
你都識話以前啦:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kid-player 於 2008-10-14 13:29 發表 查看引用來源
樓主你對深圳真係完全唔瀨架步:smile_27:
點解係獨樹村租屋?喺火車站坐82號都要成半粒鐘,個小區又亂又污糟,D屋又舊.
如果貪平羅湖區都唔少吖,果度有乜特別?:smile_41:
咁師兄 果頭有咩房平租 , 三五百唔過七百既有無 . 一條冷諗住有既可以成日上去唔洗搵地方過夜. 唔洗高級同其他. 最緊要治安比較好 d ................
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-10-14 12:58 AM 發表 查看引用來源
C HING, 你可以用Notebook + USB 高清電視手指來看電視.
這樣不用交電視費
大陸得咩
足球睇到嗎

引用:
原帖由 TILL_LA_SING 於 2008-10-14 12:48 PM 發表 查看引用來源

係25蚊個月,66個台
係$28

咁邊度係獨樹村呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆