上一頁下一頁
發新話題

飲醉左出事. . . 將女友同人分享

收藏  |  訂閱
229  64.5k

引用:
原帖由 RL261118 於 2008-10-6 02:59 PM 發表 查看引用來源
我服得你五體頭地lor , 你當你女友係雞咩 , o甘都可以接受 ,
感情好極有限!
唔又唔可以咁話樓主,樓主都冇話佢有收M錢.....
而且係佢gf提議先。

咁而家事後你同條女有冇吾知點咁先

樓主你應該好快升職.
恭喜

引用:
原帖由 夢戰士 於 2008-10-6 03:18 PM 發表 查看引用來源
咁而家事後你同條女有冇吾知點咁先
咁有冇咩特別wor...佢有同我講3p  好high 好刺激

多謝分享

樓主~~建議你一個方法,呢單野你心中一定過吾到自己關,條女咁淫,益幾個兄弟多p三幾次後借意飛左佢了,吾是第二日綠帽都有得戴,你自己諗

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

當時大家都有d醉....所以做出d大膽事
Manager 之後同你關係點樣?有無掛住你條女?

thanks for sharing

引用:
原帖由 buywrong 於 2008-10-6 03:39 PM 發表 查看引用來源

Manager 之後同你關係點樣?有無掛住你條女?
Manager 今日同我關係ok 啦...至於佢有無掛住我條女:smile_13: ,如果係你會唔會掛???
不過今日同佢食中午時,佢有同我講過我條女好正,對腳好修長&皮膚好滑咁喇

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-6 03:54 PM 發表 查看引用來源

Manager 今日同我關係ok 啦...至於佢有無掛住我條女:smile_13: ,如果係你會唔會掛???
不過今日同佢食中午時,佢有同我講過我條女好正,對腳好修長&皮膚好滑咁喇
有冇話埋佢好好X ?
你個M可能想X多鑊喎!你會唔會OK?或者叫佢帶埋佢gf / wife出嚟一齊玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆