上一頁下一頁
發新話題

懷舊一下吧: 141七大魔女 (Updated Again)

收藏  |  訂閱
91  36.3k

引用:
原帖由 飛龍軍師 於 2008-10-8 11:46 PM 發表 查看引用來源

YES, 心怡真係正!
論SERVICE,當年佢真係TOP架啦..
仲記唔記得SEXTXB.COM D楂住面具既相?

千金易得,對手難求

引用:
原帖由 yoyo2001 於 2008-10-9 10:27 PM 發表 查看引用來源
千金易得,對手難求
Hi!

You are here also??

引用:
原帖由 飛龍軍師 於 2008-10-8 11:46 PM 發表 查看引用來源
華暉小雪有無人記得?佢都幾正~~
最記得小雪嘅化装和衣着好靚, 地方好有屋企feel, 又有飲品送!
佢好似還清條數之後, 就返咗大馬…..

有冇巴打記得早幾年嘅富士甜品?  雖然好瘦, 冇乜身材, 但頗有鄰家女孩feel, 跎地之中, 騎功算幾好………

引用:
原帖由 kuniyoshi 於 2008-10-7 08:00 PM 發表 查看引用來源
上過心怡嘅兄弟無セ可能忘記佢:smile_24:
有一個咁嘅女朋友好la
心怡嘅口技幾好, 人熱情但唔做作, 真令人懷念!

往事只能回味:smile_44:

引用:
原帖由 silverseven 於 2008-10-10 11:20 AM 發表 查看引用來源
往事只能回味:smile_44:
無錯! 早七、八年前, 141嘅水準好高, 每個都獨當一面:

富士甜品
利園山道嘉欣
香港大厦 YoYo
華輝小雪
華苑心怡
金馬倫道 Debbie
金馬倫道 Nichole
.......... etc

引用:
原帖由 raymond8 於 2008-10-10 12:00 PM 發表 查看引用來源

無錯! 早七、八年前, 141嘅水準好高, 每個都獨當一面:

富士甜品
利園山道嘉欣
香港大厦 YoYo
華輝小雪
華苑心怡
金馬倫道 Debbie
金馬倫道 Nichole
.......... etc
I have try Nichole once.

She is beautiful, her body is smooth, very good skill!

I was so luck to try her once!

However, she was retired. Blessing her!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2008-10-10 12:33 PM 發表 查看引用來源
I have try Nichole once.
She is beautiful, her body is smooth, very good skill!
I was so luck to try her once!
However, she was retired. Blessing her!
其實咁多個囡囡, 我最少揾 Nichole, 因為佢好多時唔開工, 又多人等!  佢都幾多紋身, 但對波真係一流, 又大、又軟棉棉, 真係好好揸!  佢最鐘意对住塊鏡做狗仔式, 哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆