上一頁下一頁
發新話題

打野戰地點 2

收藏  |  訂閱
59  6.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 10:09 發表 查看引用來源

不過今次得兩個人,搵左個少人既地方做到黃昏,走時我地仲交換左電話
其實個度平時都唔多人行過??

你地可以做咁耐都無見到

引用:
原帖由 S_BALL 於 2008-9-26 10:12 AM 發表 查看引用來源

其實個度平時都唔多人行過??

你地可以做咁耐都無見到
條澗雖然係熱點,但少人行,我地離開路徑找左個竹林裡面做

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 10:15 發表 查看引用來源

原來係咁
我都想去呢d地方試下野戰感受..~
但怕俾人見到

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 10:15 AM 發表 查看引用來源

反而我好少去d行山徑度搵地方做
可能平時少行山啦 所以多數都係響市區搵地方野戰多啦

真係服o左你EdenAngela:smile_42: ...夜晚可以一個女仔光脫脫o向山上過夜:smile_46: ...就算日頭我男人老狗都唔敢啦:smile_19: ...我驚黑驚狗驚ii驚蛇蟲鼠蟻:smile_43: ...

引用:
原帖由 七小福 於 2008-9-26 05:12 AM 發表 查看引用來源

係呀, 個次剛剛興合合時, 剛想入, 突然見到遠遠有人巡, 嚇到著都著唔切褲...勁冇耐
所以我極少去南生圍打野戰的,而且個度都有街燈,唔夠盡興囉!!!!!

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2008-9-26 09:16 AM 發表 查看引用來源
我試過上紅燈山(何文田&土瓜灣之間)
上面夜晚好少人 有好多樹遮到
但係就對住個屋村 成日做做下等到d c9,小朋友嗌 又驚但都好刺激
你唔係咁刺激呀嗎???

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2008-9-26 09:51 AM 發表 查看引用來源

我都冇車 , 所以要搭車先去到城門野戰 哂左d時間 同好麻煩 寧願唔攪都唔想咁煩
不過自從同之前條女散左 都冇試過打野戰啦
條女都唔知係唔係有表演慾 響小巴,巴士 都夠膽要我幫佢啜lin 有時我都怕左佢
冇車確係麻煩d架~~~浪費左好多時間噢~~~~

引用:
原帖由 二手客 於 2008-9-23 03:23 AM 發表 查看引用來源
邊度地方可以打野戰同車震吖,又冇乜人,又辟既,遠都唔緊要,請大家分享下呀,最好新界地區(如屯門,元朗,天水圍...........)我就試過係西貢喇!!!!你地呢??
1.大棠郊野公園:smile_34:
2.下白泥:smile_34:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-30 03:56 PM 發表 查看引用來源

1.大棠郊野公園:smile_34:
2.下白泥:smile_34:
大棠成日有飛車飛上去,而且好似冇乜地點係黑嗎嗎喎~~~~????下白泥未去過喎,師兄個度係咪流浮山個帶呀????個度o唔ok架???thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆