上一頁下一頁
發新話題

沙灣鳳凰孤寒媽咪包膠(已完成)

收藏  |  訂閱
202  9.2k

wow又真係好間單下丫~

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-20 05:42 PM 發表 查看引用來源

為左 3 支啤酒 , 就係討論區開新 a/c 唱衰人 , 你都係五十步笑一百步姐 !

:smile_29: :smile_29: :smile_29:
你估下係邊個分身...可能你識佢傢:smile_38:

唔怪得d大陸人成日話我地係港燦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-9-20 05:58 PM 發表 查看引用來源

你估下係邊個分身...可能你識佢傢:smile_38:
魔童:smile_38: 我想知邊件腸粉呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-9-20 05:59 PM 發表 查看引用來源
唔怪得d大陸人成日話我地係港燦:smile_38: :smile_38:  
不過有骨妹以為我係大陸人喎:smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

魔童:smile_38: 我想知邊件腸粉呀:smile_38: :smile_30:
邊个同佢最大牙齒印咁係罹...真係為3支啤酒咩:smile_38:
3支啤酒企門口個果都送到啦:smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-9-20 05:59 PM 發表 查看引用來源
有沒果盤送傢...沒呀唱你傢:smile_30:

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-9-20 06:06 PM 發表 查看引用來源

邊个同佢最大牙齒印咁係罹...真係為3支啤酒咩:smile_38:
3支啤酒企門口個果都送到啦:smile_30:
唉...為左三枝啤酒就要搞到咁,何必呢....何必呢.....:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-20 06:09 PM 發表 查看引用來源

唉...為左三枝啤酒就要搞到咁,何必呢....何必呢.....:smile_39: :smile_39:
人地係為佐對号入坐呀...咁都唔明...:smile_44:

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-9-20 06:10 PM 發表 查看引用來源

人地係為佐對号入坐呀...咁都唔明...:smile_44:
冇野好講:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆