上一頁下一頁
發新話題

★★★★★★ 版塊主題~慶祝 ★★★★★★

收藏  |  訂閱
64  1.9k

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:44 AM 發表 查看引用來源
熱烈慶祝
龍隱Dragonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

甘你唔會再舉報我啦,依家乜都睇晒,甘會唔會同你以前埋堆那些人披露
其他師兄的事情,我地要不要轉倉穩陣一點
佢依家唔使玩舉報 , 可以直接扣分 ! :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:44 AM 發表 查看引用來源
熱烈慶祝
龍隱Dragonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

甘你唔會再舉報我啦,依家乜都睇晒,甘會唔會同你以前埋堆那些人披露
其他師兄的事情,我地要不要轉倉穩陣一點
佢呢個級數 , 除左睇到 IP 之外 , 其他都冇乜特別野睇到 ! :smile_44: :smile_44:

多謝各位支持, 我 :smile_35: 仲未識用哂啲function. 仍需努力學習

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-19 02:23 PM 發表 查看引用來源

佢依家唔使玩舉報 , 可以直接扣分 ! :smile_44: :smile_44:
以前都得,今日先蒲面啫:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-19 02:30 PM 發表 查看引用來源
多謝各位支持, 我 :smile_35: 仲未識用哂啲function. 仍需努力學習
終於响我個帖蒲頭,我以為真係親疏有別:smile_30:

支持  龍隱 成為見習版主:smile_15:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-19 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔係化,花兄講過話見習版主龍隱Dragonor 擔屎唔偷食喎,唔好老屈呀:smile_22: :smile_22: :smile_22: 引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:56 AM 發表

花大哥
我問吓佢,瞭解吓佢嘅為人啫,當事人都唸緊未答,你就.....

佢份人,擔屎唔偷食,我都比佢舉過,你話佢係米好stubborn,佢一定會按本旨辦事:smile_30:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 14:32 發表
終於响我個帖蒲頭,我以為真係親疏有別:smile_30:
吓:smile_13:好似一食完飯就有幾個投訴pm, 搞完就見倒你呢個帖啦.:smile_40:

Cong

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-19 02:29 PM 發表

佢呢個級數 , 除左睇到 IP 之外 , 其他都冇乜特別野睇到 ! :smile_44: :smile_44:
版主pm 多好多.. 成日有巨報

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆