上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.2k

引用:
原帖由 MM豬 於 14/9/2008 04:34 AM 發表 查看引用來源

會咩:smile_29: :smile_29: :smile_29:
yeah yeah:smile_03: :smile_03:

Amy既反應好正

我相信日後會有機會出現 sp / 大戰既場面

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
13/9/2008

昨晚因為一時賭氣的關係, 終於同識破我現實身份的Freeman(forum 內的朋友,但原來係同公司的高級同事)約會。起初都有少少怕佢會向我提出有關性的要求以唔爆我的身份,但佢竟主動提出叫我同多一個朋友去 ...
好正噃!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:59 AM 發表 查看引用來源
多謝啦! 前晚的衣著,真係一啲都唔性感。  Amy 著得勁我好多。

飲得杯落.

support fion^^so nice ,u seems to hav recover from ur ex,lo lic la^^

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:59 AM 發表 查看引用來源
多謝啦! 前晚的衣著,真係一啲都唔性感。  Amy 著得勁我好多。

都好得呀

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表
13/9/2008

昨晚因為一時賭氣的關係, 終於同識破我現實身份的Freeman(forum 內的朋友,但原來係同公司的高級同事)約會。起初都有少少怕佢會向我提出有關性的要求以唔爆我的身份,但佢竟主動提出叫我同多一個朋友去 ...
我覺得成篇最正呢句
「北」雪糕的時候仲誇張,「拮」起晒後面拎轉面同Freeman講:「幫下我呀!好硬呀~!」
深d深d..大力d大力d就更吸引..

中秋節快樂

引用:

好靚既一件衫~ 有碎裙襯仲好睇~
freeman 幾好丫~ 我諗佢都係想識多個朋友~ 或者~ 想追你啊:smile_44:
點都好, 佢係有風度既男人~ :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆