上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-12 01:26 AM 發表

星期5有空一齊玩嗎?:smile_38:  
你個臀唔係聽日咩~~?星期五又有~~?:smile_14:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-12 01:24 AM 發表

星期5有空就來玩呀:smile_04:
我都好想玩呀~
最快都月尾先有假呀~
:smile_40:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-12 01:24 AM 發表
做咩解究會冇效呢:smile_41:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-12 01:28 AM 發表
你個臀唔係聽日咩~~?星期五又有~~?:smile_14:  
我怕你聽日無空,
所以約定你星期5

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-12 01:29 AM 發表

我都好想玩呀~
最快都月尾先有假呀~
:smile_40:
咁月尾29號Party一定要到呀:smile_38:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-12 01:38 AM 發表

咁月尾29號Party一定要到呀:smile_38:  
睇吓阿頭意思啦~
晨早想攞月尾兩日~~
佢同我講可能得一日~
又話新黎條友唔做既話就嗰日都無得放tim~~

我屌....

我都好想去玩呀~
好掛住....................啲囡囡呀...............:smile_29:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-12 01:40 AM 發表

我屌....
我同你嘅情况差吾多,起码你都仲有個新嘅,
我連新都冇呀:smile_42:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-12 01:44 AM 發表
我同你嘅情况差吾多,起码你都仲有個新嘅,
我連新都冇呀:smile_42:
同病相憐~~
:smile_30::smile_30:

咁快置亮左喇~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-12 01:40 AM 發表

睇吓阿頭意思啦~
晨早想攞月尾兩日~~
佢同我講可能得一日~

我屌....

我都好想去玩呀~
好掛住....................啲囡囡呀...... ...
一定OK 既:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆