上一頁下一頁
發新話題

第一次著bikini去公眾泳池...(換左頭像相...)

收藏  |  訂閱
298  73.1k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-8-8 01:21 PM 發表

有咩咁攪笑??
引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-8-8 01:24 PM 發表

有咩好玩先
因為果時我係同d中學朋友去啦...
其實著bikini去泳池真係會好凸出...

果次我d fd成日借d掂我...
又無啦啦抱起我..
我幾驚佢地唔覺意整甩我個結... :smile_35:

重有...
著bikini你會發覺去到邊都有人望住你... :smile_44:

一定多人望呀,我個個星期都去望吓:smile_47:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-8-8 01:29 PM 發表

邊個唔比佢post,說出來,我去吹雞
咪facebook個Zoe Shek偷晒d相用 la........

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-8 01:30 PM 發表

係有人偷佢相當自己啦... :smile_39:
又係個d人,下次唔好放個樣囉

睇到我扯哂:smile_40:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-8 01:34 PM 發表

又無啦啦抱起我..

重有...
著bikini你會發覺去到邊都 ...
咁都係正常咋嘛....
人地著得唔好睇,
人地身材唔掂都照著,
佢地都俾人望`

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-8-8 12:51 發表
呢排公眾泳池多左好多人去游水
因為免費入場,星期日更加係迫爆池
所以今年我都少左去游水,太迫人真係好難游,游快線我又慢,怕阻住人,出返去其他線游,游得兩步,唔係踢到人,就係俾人踢到,好多時,仲係d男人特 ...
妹妹妳好勇呀....!!!!
但係自己小心啲啦.......

呢度其實可唔可以block咗唔比人偷相架呢????:smile_41:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-8 01:34 PM 發表

又無啦啦抱起我..

重有...
著bikini你會發覺去到邊都 ...
唔駛泳池啦,呢度都已經好多人望妳啦(我第一個)
我都要抱抱

幾好睇!thx!

當我見到你.我一定會扯晒旗...仲要由背泳...扮鯊魚..HAHAHAHAH

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆