上一頁下一頁
發新話題

想識30歲以上男朋友

收藏  |  訂閱
689  8.0k

引用:
原帖由 TTcarLover 於 2008-8-3 02:05 PM 發表
我屬蛇...不過夾唔夾睇人
雖然夾唔夾睇人都好重要,但有時發生在周圍的事,加埋天時地利人和,都係睇生肖的

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-3 01:34 PM 發表
你我可能並不認識 能相遇,已經是一種緣份 ,誠意尋找另一半, 一起分享喜怒哀樂
介紹下自己先,本人26歲,平時因工作無辦法識朋友仔,又唔識飲酒,本人好悶,十分正經,但就很開朗....要讚下自己先^^。希望豈呢度識 ...
要夾生肖 迷信左D wor:smile_38:

應徵下先....
單身龍佬一名, 三十有一,
借問聲你咩生肖?? 雞or 狗?

引用:
原帖由 joekwok_2000 於 2008-8-3 09:32 PM 發表
應徵下先....
係雞呀,哈哈,雞同龍夾呀

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-3 09:12 PM 發表

雖然夾唔夾睇人都好重要,但有時發生在周圍的事,加埋天時地利人和,都係睇生肖的
我返左來啦.. :smile_38:

引用:
原帖由 joekwok_2000 於 2008-8-3 09:32 PM 發表
應徵下先....
老友, 我提提你................龍同狗係完全唔夾嘅, 直頭係雙克添, 我俾意見你, 搵老婆, 你千祈唔好搵屬狗喎.:smile_34:

引用:
原帖由 leamoor 於 2008-8-3 09:30 PM 發表

要夾生肖 迷信左D wor:smile_38:
咁如果信哩樣..我將來就係有錢佬了

我屬馬的...... 今年三張嘢 , 和樓主生肖唔夾 , 無得應徵bf一職:') :')

回覆 1# 的帖子

hi nice to meet u i instering pm me

引用:
原帖由 椰獅仔 於 2008-8-4 12:29 AM 發表

老友, 我提提你................龍同狗係完全唔夾嘅, 直頭係雙克添, 我俾意見你, 搵老婆, 你千祈唔好搵屬狗喎.:smile_34:
師傅黎睇相丫xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆