上一頁下一頁
發新話題

同大家分享

收藏  |  訂閱
64  7.6k

你會唔會係香港GO?

廣告居多, 我add左條女la,,,有相睇

擺明 1 floor 1 又唔肯比$$ 141.com 個d web-site 賣廣告 so 向到賣lor..

我就唔啱la...開$800 2hrs......

各brother 諗都諗到la "早前係msn識左個女仔"
向msn 點識新朋友? 我就唔識la~~~

引用:
原帖由 Nonokk 於 2008-7-30 12:28 PM 發表
廣告居多, 我add左條女la,,,有相睇

擺明 1 floor 1 又唔肯比$$ 141.com 個d web-site 賣廣告 so 向到賣lor..

我就唔啱la...開$800 2hrs......

各brother 諗都諗到la "早前係msn識左個女仔"
向msn 點 ...
擺明.....???點解咁講呢?仲知道人地冇錢賣廣告,
走黎呢度賣廣告,唔好扮聰明啦.......自己諗就當係真
,800蚊兩個鐘你緊唔會岩,你咁叻....邊洗用錢呀...........係咪呀?
仲教各位brother諗嘢添..............淨係睇你頭果一句<擺明>呢個字眼都知你個腦去到邊啦......哈哈
仲有呀..........有好多交友網都係用msn黎連絡架.知就知你蠢,但真係唔知道蠢到玩交友網都唔識...
老友....點都好啦.....我覺得ok咪推下囉,人地又搵到食...有咩所謂喎.....只有一個原因你會咁介意.
.............呢條女就係你嘅.............自己諗啦,你咁叻....哈哈

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-7-25 11:46 AM 發表
:smile_44: 我都想要呀(若果唔係入到屋俾人"襟住搶"o個隻既話)
哈哈~ 不排除呢個可能性  ....小心d好

回覆 32# 的帖子

哇 ken218 先生
洗唔洗咁大反應ar~~~ 你都係"客"仔jer, 唔洗咁嬲wor..

原來msn 真係有交友網ka?..but 我真係唔識lor..
only 知有e-mail sin 可以add msn jar..haha (你話向msn識ma, 你唔係話向交友網到識wor..haha, 莫非...haha)

人人都有唔同睇法ka la, 你唔啱聽未由佢lor, 等呢到d 師兄自己定段lor..haha

mail 係name 加@hotmail.com ar...唔洗再pm 呢位咁有taste & 咁有火 既樓主la..

ps: 如果我就係呢條女就唔會向到自己踩自己la, 你就低能..haha~~~~
     另外呢我無話叫雞唔洗比$$ wor, 我成$1500 model 1q 都玩過la, buy呢件jojo咁既貨色收 $800?
     真係low b仔 sin 幫襯la; 可能我無你咁有$$ la, 你唔好講出去tim ar, 比人笑ka..低b仔, 死盲柄, haha~~~

我覺得樓主就係果位囡囡~
自己走o黎賣廣告~

post d 相出o黎睇o下先啦~

引用:
原帖由 ken218 於 2008-7-30 01:22 PM 發表

擺明.....???點解咁講呢?仲知道人地冇錢賣廣告,
走黎呢度賣廣告,唔好扮聰明啦.......自己諗就當係真
,800蚊兩個鐘你緊唔會岩,你咁叻....邊洗用錢呀...........係咪呀?
仲教各位brother諗嘢 ...
樓主, 咪咁努氣啦, 唔好同d小朋友嘈, 邊有人好似你咁醒, 咁多時間去交友網度浪費時間姐, 我地呢D人成世勞碌命, 返工已經辛苦, 放工又要"出街"去見D朋友, 又要交人, 係呢排叫做得閒D先有時間上下網, 邊有咁多時間可以好似樓主你成日上網搵雞叫丫.....

同埋講真丫, 我先至懷疑樓主你咁慶, 其實JOJO先係你........自己諗啦, 唔係你邊有錢叫雞同食飯姐!!!:smile_30:

我都要女女吳正:smile_27:

can u pm the contact details pls, thanks:smile_30:

引用:
原帖由 T100 於 2008-7-30 10:31 PM 發表
can u pm the contact details pls, thanks:smile_30:
she name + @hotmail.com

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆