上一頁下一頁
發新話題

有無女人推介店?(大陸都得,或者人都得,拒假冒)

收藏  |  訂閱
171  20.3k

仲係有人可以介紹?

九唔搭八!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 王島獨 於 2008-7-23 12:23 PM 發表
九唔搭八!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
x2:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 王島獨 於 2008-7-23 12:23 PM 發表
無聊既就行開啦:smile_39:
影衰d男人就係呢d!!

引用:
原帖由 大細波神 於 2008-7-23 06:41 PM 發表

x2:smile_30: :smile_30: :smile_30:
無聊行開呀唔該!!x1000:smile_39:
真係想講句關你叉事!

妳想要咩類形夜店.....????:smile_41:

引用:
原帖由 edmms 於 2008-7-24 04:35 AM 發表
妳想要咩類形夜店.....????:smile_41:
其實如果係香港的,我會想找個人做的
但係如果大陸,就店,係專比女人去的店

女人去嘅夜店,深圳都有好多,有啲係專陪女人跳舞,有啲係專陪女人搞嘢嘅!消費都好高。唔知"幾靚女"你想揾邊種夜店喎?

其實唔一定係晚上開先得,日抖開都得

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-19 02:08 PM 發表
我係女人,想各位推介一下專比女人去的店?或者推介一個人做都得,
香港或大陸都得
但係拒絕男人假冒,好易知架乍
人, 我可以介紹比你, 我係男人, 係我玩開group sex班女講的, 佢地間中會搵佢玩下, 我都有問點解唔叫佢黎一齊玩, 佢地話一來個feel唔同, 二來咁多人玩d玩法又唔同單對單, 我只係好奇點解d女女咁多jj都玩過, 一次幾條一齊玩都有, 但係都要搵返佢黎單對單呢?, 如果你要我可以幫你問, 你試完可以講返比我知嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆