上一頁下一頁
發新話題

龍濤閣

收藏  |  訂閱
282  83.4k

引用:
原帖由 周升升 於 2008-6-13 12:44 PM 發表
^^ 都接近3張,!)#又幾大?
!)#二十頭!!細細粒,大波,好Q同嫵!

*** 旺角龍濤閣詳盡介紹 ***

我上星期試過!#, 後生北女, 樣子很索, 早更, Part1 估不到咁好, 識踩背, 重唔錯tim, 10分比9分, part2 rpp和BM, 沒有BJ, 但可除晒任玩但不可插妹妹(JJ或手指), 只可在外玩, 但有女友feel, 總括10分比8.5分

其他我也試過^^, 全場最索陀地和最旺場, 要电話預約, 但和!#一樣只有rpp+BM, 未試過一定要試。

還有一個可推介*#, 後生陀地, 23-24age, part1 OK, part2我試過被她吹爆(帶袋 ), 身材不錯, 必定要試, 只反了2個月工, 新鮮!  

每次我去那裹都會食埋飯先走, 每日都會有4~5種套飯揀, 還有這裡的例湯不錯, 如你和女經理friend, 可叫她幫你搞$505埋單, (3:00pm前 $498, 後$538)

如其他C Hing有好number, 請告知, 謝謝!

回覆 1# 的帖子

where is the location?

引用:
原帖由 joe9588 於 2008-6-13 03:56 PM 發表
where is the location?
上海街477

回覆 3# 的帖子

thx a lot, I will try later.

引用:
原帖由 CMB123 於 2008-6-13 01:55 PM 發表

!)#二十頭!!細細粒,大波,好Q同嫵!
ching, !)# 成三張半咯喎, 你有冇睇錯呀....

後生女點會做骨場呀?多數都係中女!

引用:
原帖由 CMB123 於 2008-6-12 11:28 PM 發表
呢間桑拿(起機場)我都去左差不多一年,服務環境唔錯!
昨日三點幾試左龍濤閣^^號(坨地),早更妹呀!!唔錯!!

聽日想試試呢期超紅的!)#號!

大家對佢地又有咩評價呀??有冇另外好的妹妹推介??
!)#是早更,還是夜更的?

538走機場快線,食自己啦!

上星期六做了13,等了45mins才有房.(本來去新興東記,但裝修,結果撞了去龍圖各)
第一part泵得幾舒服,力水適中,踩背尤正.
第二part我以為可開大,原來只有機餐,較失望.玩波波,探妹妹無詐形,整體感覺OK.
有張coupon,下次可當$40.00用(即$498可落樓)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆