上一頁下一頁
發新話題

♥[LKF團] 7June Amazing Safari @ Flamingo[會BK枱] Bye Bye TRI♥

收藏  |  訂閱
138  2.5k

引用:
原帖由 738 於 2008-6-4 01:36 PM 發表
support:smile_38: Flamingo
唔係support tribeca啦嘛~~~
引用:
原帖由 Jeff.C 於 2008-6-4 02:01 PM 發表
SUPPORT~!!! JAIMEE 開團 XDDDDDD
你黎唔黎呀~~~~~~~~~~咁

去過一次你攪既party!! 真係好好玩呀!! , 不過暫時未知得唔得住 :')

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-6-4 02:36 PM 發表

唔係support tribeca啦嘛~~~

你黎唔黎呀~~~~~~~~~~咁
Jaimee 開團唔係唔黎呀!!!!!!!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 holyjackson 於 2008-6-4 02:54 PM 發表
去過一次你攪既party!! 真係好好玩呀!! , 不過暫時未知得唔得住 :')
我開團架咋, 我唔係攪手黎架..hahaa~~
唔緊要呀, 你知既時候pm我話我知囉~~
thx~

我想報名,connie個friend

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-6-4 03:21 PM 發表

我開團架咋, 我唔係攪手黎架..hahaa~~
唔緊要呀, 你知既時候pm我話我知囉~~
thx~
哈哈, 你搞既party LOL'''~~~~

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-6-4 02:34 PM 發表
你今個week同大佬去邊???
你大佬唔知洗唔洗交人  ..  :smile_39:

引用:
原帖由 Jeff.C 於 2008-6-4 03:24 PM 發表

哈哈, 你搞既party LOL'''~~~~
哈哈!! 用錯字眼添!!

回覆 26# 的帖子

:smile_44: ..hoi+hoi fd x1 thx:smile_22:

Sam, Hoi   hello XDDDDDDDDDDDD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆