上一頁下一頁
發新話題

6月7日 金龍跳舞晚會 - 更新 : 如期舉行

收藏  |  訂閱
453  8.7k

預埋我呀 sugar姐:smile_38: ~~~~

祝SUGAR姐~~百年好合~~永結同心~~~~
但SUGAR姐金緍係50週年紀念喎~~~~你咁年青....:smile_38:

引用:
原帖由 紙鳶 於 2008-5-24 08:23 PM 發表
祝SUGAR姐~~百年好合~~永結同心~~~~
但SUGAR姐金录係50週年紀念喎~~~~你咁年青....:smile_38:
:smile_44:  我同賓佬地時時磋獲金既 , ,  :smile_35: 我又拜金既.........米 金 婚 囉

其實 正式 係 x5 年 呀..:smile_44:

引用:
原帖由 endlessrainbb 於 2008-5-24 07:46 PM 發表

頭ROUND都未知去唔去到:smile_39:
:smile_24:  要返工呀...............

支持SUGAR姐~~:smile_34:

sugar 姐 :smile_04: :smile_04:

報名唔該@@""":smile_34:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-5-24 11:23 AM 發表
{ 6月7日係我依個老野結婚周年紀念 - 我攪番個 Disco 開心團 慰勞下自己 } :smile_30: :smile_30:

只 歡迎 親朋好友 參加:

日期:    2008年 6月7 日
地點:    尖沙咀 金龍 Disco
        ...
實仆:smile_38:

引用:
原帖由 a167169 於 2008-5-25 10:44 AM 發表
實仆:smile_38:
你 實仆...............來唔來 join  party 先 ?

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-5-25 10:46 AM 發表

你 實仆...............來唔來 join  party 先 ?
未知有冇息休:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆