上一頁下一頁
發新話題

神州大陸租樓討論站#羅湖/福田/南山/鹽田/寶安 (不含中介 14/5更新)

收藏  |  訂閱
201  15.5k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-14 02:48 PM 發表

我香港的家近羅湖關口
馬草壟:smile_38: 否則車費咪一樣

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-14 02:51 PM 發表
1. 租金加雜費, 最好在千四人仔以內, 當然愈平愈好
2. 最好有小露台作洗衣風乾衣服之用
3. 治安保証一定要好, 交通一般也可接受, 例如地鐵上蓋也可
4. 有傢俱、電器等當然更理想

我又想要:smile_30:  
除左4. , 蔡屋圍可以:smile_34:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-14 02:53 PM 發表

馬草壟:smile_38: 否則車費咪一樣
所以我住番係羅湖區

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-14 02:53 PM 發表

除左4. , 蔡屋圍可以:smile_34:
只可用两個字形容【方便】:smile_15:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-14 02:55 PM 發表

只可用两個字形容【方便】:smile_15:  
Thanks for your :smile_15:

多謝所有 c-hing 的回應!! 我都知道唔容易揾, 不過早前有位 c-hing 曾經留言話佢布吉間屋想唔租, 仲係一千人仔左右包傢電, 可惜我有留言而佢冇回覆, 可能已經轉o左比人, 所以希望在此再揾到好的地方幫到我位朋友, 謝謝!!

[fly]~~~路過推下樓主&鄰居~~~[/fly]

其實有冇D可以租一個月~唔使簽約傢?

引用:
原帖由 威仔85 於 2008-5-14 03:45 PM 發表
其實有冇D可以租一個月~唔使簽約傢?
你自己去羅湖一號問下啦:smile_34:

路過推一推, 推番上頂先, 順便呃一分!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆