上一頁下一頁
發新話題

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

收藏  |  訂閱
169  19.3k

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:37 發表 查看引用來源

女人上床唔淫, 好大機會係死魚.
好彩我果幾個都淫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:40 發表 查看引用來源

我呃住我老婆分享咋女人唔係大波就好,紅顏都係C cup不過開發左好屌
得閒分享下你同呀嫂既性事,大家交流下
好呀, Ching, 我想話見到阿嫂大波大蘿, 係男人都扯晒旗。
你有冇同阿嫂影片呀?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 21:54 發表 查看引用來源

我老婆後生嘅時候,真係都好大波🤭
不過呢幾年真係升咗一個cup🤭
玩阿嫂對波都玩兩個鐘, 又大又白

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:43 發表 查看引用來源

好呀, Ching, 我想話見到阿嫂大波大蘿, 係男人都扯晒旗。
你有冇同阿嫂影片呀?
無論佢自慰玩假屌又或者扑野都唔俾我影,佢驚我流出就算佢d性感相佢都唔俾我放,佢話驚人認到佢又或者說三道四或者拎黎打飛機

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:44 發表 查看引用來源

玩阿嫂對波都玩兩個鐘, 又大又白
佢有時自己都show下對波

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:18 發表 查看引用來源
同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想. ...
Ching 想問你有冇Av 條link?呢d情節我鍾意。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:49 發表 查看引用來源

無論佢自慰玩假屌又或者扑野都唔俾我影,佢驚我流出就算佢d性感相佢都唔俾我放,佢話驚人認到佢又或者說三道四或者拎黎打飛機
唔影樣嗎, 相同片都唔影樣,
咁當然要尊重對方諗法, 唔比就唔影

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-15 22:50 發表 查看引用來源

Ching 想問你有冇Av 條link?呢d情節我鍾意。
冇呀,突然揾到,好耐之前download不過我真係估唔到我老婆咁high咁代入差d以為自己係主角不過我都鍾意d情節

回覆 23# mm28 的帖子

恭喜師兄,可以和老婆保持關係齊齊睇AV……

引用:
原帖由 Water_man 於 2024-9-15 23:12 發表 查看引用來源
恭喜師兄,可以和老婆保持關係齊齊睇AV……
成日都一齊睇,冇特別,拍拖已經係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆