上一頁下一頁
發新話題

腋下控=重口味/變態??

收藏  |  訂閱
47  4.2k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-4 18:31 發表 查看引用來源
咁蛇蛇舉高雙腳,皇上有無衝動督你😏

皇上最近唔知邊度學返黎要捉住本宮對腳打飛機打夠先肯督我

蛇蛇你有42寸長腿?對腳保養成點滑唔滑架,好似砂紙咁用嚟打機會痛架喎🤣🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 07:43 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-5 07:43 發表 查看引用來源

常言道:「20歲嘅男人睇樣,30歲嘅男人望胸,40歲 嘅男人賞腳」。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-5 23:30 發表 查看引用來源
蛇蛇你有42寸長腿?對腳保養成點滑唔滑架,好似砂紙咁用嚟打機會痛架喎🤣🤣

42未必啦, 但腳係女人第二張臉保養係必須既
雖然技術能力有限但本宮ok 中意架! 捽完龜頭之後遞返上去俾老公啜等佢食返自己d 啫啫味
感覺就好似睇住佢自含一樣

另一樣我中意既, 就係最後關頭用腳幫老公打出黎, 或者佢已經出左再用腳趾去捽
捽到兩隻腳全部都係精液滑潺潺咁行唔到路, 乘機要被公主抱去浴室幫我洗腳

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-6 08:43 發表 查看引用來源

常言道:「20歲嘅男人睇樣,30歲嘅男人望胸,40歲 嘅男人賞腳」。
只要唔係睇第二個女人, 本宮冇意見

睇都唔係唔得, 但要叫埋我!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 09:34 發表 查看引用來源

只要唔係睇第二個女人, 本宮冇意見

睇都唔係唔得, 但要叫埋我!
任何已能扯旗勃起嘅男人,點會唔睇第二個女人,一係就係同志,同志都會睇第二個男人。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-6 09:39 發表 查看引用來源

任何已能扯旗勃起嘅男人,點會唔睇第二個女人,一係就係同志,同志都會睇第二個男人。
所以呢, 本官比較相信物理定律, 即係細個讀過既 netwon's third law - action & reaction pair
愈係嚴格操控男人禁止佢睇野, 佢愈會想偷偷瞞住你睇, 施加既壓力愈大反作用力都會愈大,
大到有日飛開你自己到時就喊都無謂囉!
行街時見到我都認為係索既女人時我會搶先提點佢, 然後一齊性幻想呢d 女人要點樣折磨
畫面入面多數都會有自己既戲份架 等佢下意識之中只要一有性愛畫面入面都梗會有我

所以你想老婆服待得你好,你平時都要好好服待下你老婆平時幫老婆奶下腳指同屎眼係必須的
咁到你想玩果時佢先會可以好似狗咁聽話
引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-9-3 11:30 發表 查看引用來源

有時睇av睇d本身鐘意既女訓喺度俾猛男扑
插到頂唔順兩隻手伸上去捉著枕頭/床邊
可以同時睇到對波浪下浪下仲清楚欣賞到白滑既加拿大 對大脾又劈開哂 睇著個西俾碌野插到反出反入
真係當堂扯到行哂 ...

附件

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-10 14:47 發表 查看引用來源
所以你想老婆服待得你好,你平時都要好好服待下你老婆平時幫老婆奶下腳指同屎眼係必須的
咁到你想玩果時佢先會可以好似狗咁聽話

作為一個老婆對你呢句說話真係不能同意更多
不過屎眼大可不必囉
想講俾自己所冧緊既男友or老公舔腳趾感覺真係好唔同
有你所謂果種想聽晒佢話, 將自己所有野都俾晒佢既feel

老老實實,蛇蛇你有幾重🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-6 09:15 發表 查看引用來源

42未必啦, 但腳係女人第二張臉保養係必須既
雖然技術能力有限但本宮ok 中意架! 捽完龜頭之後遞返上去俾老公啜等佢食返自己d 啫啫味
感覺就好似睇住佢自含一樣

另一樣我中意既, 就係最後關頭用腳幫老公 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆