上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
258  9.1k

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-25 10:43 PM 發表 查看引用來源

多謝你既讚賞。在炮友眼中,我呢d "所謂" 清泉,暫且只有文字討論既女人,尤如雞肋,食之無味,棄之可惜。要食你麼,要花一大論功夫,過關斬將,倒不如好醜都係肉,熄燈都係咁,是旦一個蒙頭入閘。

如果每個女人在佢地角度都咁易入口,我 ...
而家嘅文化就係咁,乜嘢都要快,乜嘢都要速食, 你喺條街度行慢啲都畀人撞開嗰隻, 但總有啲人係會慢慢行去享受街上面嘅風景嘅, 就等於你享受full set嘅過程一樣,不過幾欣賞你哋嘅回覆真係寫好多字,我都係鍾意長篇大論嘅人, (不過文筆唔好,寫啲嘢都係流於表面), 而家肯去用文字去表達自己感受嘅人真係越來越少, 而且我都睇得出,你哋大部分嘅回覆都係冇乜錯別字, 真係買少見少lu.

引用:
原帖由 meow_917 於 25/4/2021 23:48 發表 查看引用來源

開鋪就一定揾食?咁我利申唔好pm 我就可叫做冇野食喇卦。

星星相識,吹吹水,無所用心。其實人生就係咁,好一天,唔好一天,營營役役帶著驅殼走過。soulmate 真係可遇不可求,這種貪心的人,這生不枉過。

曖昧錯摸的若即若離,得到 ...
阿喵都明白,每個人做每件樹都有動雞,阿星最近巧悶,寫故仔寫到有啲手軟,所以嚟睇下故仔攞下靈感。阿喵上嚟開鋪,相信又係有啲樹想講,又或者想睇下啲人依家係咪一樣練緊九陽神功。

要揾食其實真係唔難,起碼對阿星呢啲大叔款頭係。反而揾啲過來人傾下大家嘅往樹,大家懷念下男伴或者女伴,笑下,流下眼淚,咁就多一分温暖。

阿喵揾蘇眉真係要慢慢揾,有鬍鬚有眼眉唔一定會傾心樹,係要花啲薯間。😬

.............

.............

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-25 22:43 發表 查看引用來源

多謝你既讚賞。在炮友眼中,我呢d "所謂" 清泉,暫且只有文字討論既女人,尤如雞肋,食之無味,棄之可惜。要食你麼,要花一大論功夫,過關斬將,倒不如好醜都係肉,熄燈都係咁,是旦一個蒙頭入閘。

如果每個女人在佢地角度都咁易入口,我 ...
我有諗過叫雞 但都怕中招 搵個岩傾再諗下有冇機會做FWB好過

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-26 00:14 發表 查看引用來源

阿喵都明白,每個人做每件樹都有動雞,阿星最近巧悶,寫故仔寫到有啲手軟,所以嚟睇下故仔攞下靈感。阿喵上嚟開鋪,相信又係有啲樹想講,又或者想睇下啲人依家係咪一樣練緊九陽神功。

要揾食其實真係唔難,起碼對阿星呢啲大叔款 ...
星星d 圍頭話,真令禾回心微笑☺。

禾唔知星星係榕樹頭講故大叔喎?有冇隨意門(link) 帶我睇吓故仔kill time 先?

明㗎喇!有樹有樹,呢度挖個樹窿擺低心樹囉。你都可以擺低心樹我聽㗎,圍個爐取個暖,燒下棵心樹囉。

...........

....................

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-26 00:29 發表 查看引用來源

Fwb
Sl
Sp

都係人自己定既,最緊要知道彼此定位,唔好不一致。
Set好底線 就一定要緊守
過左火就大家出事😂

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-25 23:51 發表 查看引用來源

我明白

有時候回想,我當時總覺得他的不夠好,總放大他的壞。回首往事,他不過這樣而已,比他更差的男人,大有人在。

問心無愧,我對他的愛,係我當時的全部,就足夠矣。 ...
愛就係咁簡單。👍👍

引用:
原帖由 meow_917 於 26/4/2021 00:26 發表 查看引用來源

星星d 圍頭話,真令禾回心微笑☺。

禾唔知星星係榕樹頭講故大叔喎?有冇隨意門(link) 帶我睇吓故仔kill time 先?

明㗎喇!有樹有樹,呢度挖個樹窿擺低心樹囉。你都可以擺低心樹我聽㗎,圍個爐取個暖,燒下棵心樹囉。 ...
某啲咁嘅樹某啲咁嘅樹,阿星係地道嘅鄉趕人,並某一口流利嘅圍頭話,而且阿星並非語言天份極膠,I don't speak English, Je ne parle pas le français, Ich kann kein Deutsch.

想當年阿星坐喺榕樹灣棵榕樹旁個榕樹頭上面講故仔嘅時候………………(下省一億三千六百四十二萬五千三百九十一點五四字)…………當然uwant都叫做有班水友支持下,家下嚟到呢度真係要練下九陽神功先得,唔係啲人見阿星瘋瘋癲癲真係啋阿星都唔得閒。

既然阿喵有興趣,等阿星翻箱倒籠,揾返啲故仔出嚟俾阿喵笑下。阿星嘅故事都係真人真樹,除咗女士們嘅名改咗,動作情節刪減咗,阿星老咗之外,其他都如實報導,有笑有淚有温馨有激情,如果拍速度與激情拍到第四百六十九集,而唔夠題材嘅話,可以考慮阿星嘅快速與激情……………

好,等阿星準備下道隨意門,等人進出先得…………😬

回覆 1# meow_917 的帖子

其實出嚟搵最重要係搵一個現實你搵唔到既理想唔係想食散餐,可能我都已經唔係彼生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆